≫ 

Preminula žena koju je muž izbo na autobuskoj stanici u Pančevu

Bračni par je već duže vreme u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica

  • 34

Desanka M. (60), koju je danas oko podneva na autobuskoj stanici u centru Pančeva izbo muž Petar M. (64), preminula je u bolnici.

Prema informacijama koje smo dobili u pančevačkoj Hitnoj pomoći, ona je bila živa kada je ekipa Hitne stigla do nje, prebačena je na Odeljenje hirurgije, ali je lekari nisu mogli da joj se izbore za život.

- Radili smo reanimaciju. Nažalost, srce je stalo. Imala je više ubodnih rana u predelu grudnog koša, pored srca. Obilno je iskrvarila - rekao je za Telegraf izvor iz bolnice.

Po rečima očevidaca, nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.

Počinilac je pokušao da pobegne sa mesta zločina, a prema rečima očevidaca, vozači ATP-a su odvojili muškarca od žene i zadržali ga, nakon čega ga je policija uhapsila.

Kako saznajemo, bračni par je već duže vreme u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje.

Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći, razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

- Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, uhapšen je P.M. Sumnja se da je on danas na glavnoj autobuskoj stanici u Pančevu oštrim predmetom naneo povrede šezdesetogodišnjoj ženi, inače bivšoj supruzi. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u

Pančevu - saopšteno je iz MUP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    12. jul 2019 | 14:15

    OSUDITI GA NA DOZIVOTNU ROBIJU. KO IMA PRAVO DA DRUGOME ODUZME ZIVOT. TO NIJE COVEK ON JE MONSTRUM.

  • Bgd

    12. jul 2019 | 14:31

    Metak je za njega i nista manje! Dokle bre vise?? Jadna zena!

  • 🔴🔵⚪

    12. jul 2019 | 14:06

    Šta je sa ovim ljudima???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA