≫ 

Lopovi u Beogradu ukrali 18 miliona dinara i pobegli u stan. Onda su im pokucali policajci

Kakvo hapšenje u Beogradu - pre nego što su stigli da se obraduju milionima, policija im zakucala na vrata

  • 5
Razbojnici plen i oružje

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su neposredno nakon izvršenog krivičnog dela razbojništvo M. Š. (21) i M. V. (33).

Kako se sumnja, oni su motociklom došli do trezora jedne banke u Novom Beogradu i uz pretnju pištoljem od radnika firme za obezbeđenje oduzeli torbu sa 18.150.000 dinara, nakon čega su pobegli.

Brzom akcijom policije oni su pronađeni u stanu M. Š. gde su zatečeni i N. M. (20), B. Ć. (32) i A. P. (21). Pretresom stana policija je pronašla novac i dva pištolja.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Razbojnici plen i oružje

Pištolj koji je pronađen, Foto: MUP

Protiv M. Š. i M. V. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili razbojništvo, dok će protiv M.Š. biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Protiv N. M., B. Ć., i A. P. biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Osumnjičeni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    14. jul 2019 | 15:22

    Jbg. Svuda u svetu se to desava. Nista novo. Ali ovo nije sve, onaj ko im je tipovao je najbitniji! Bez toga nisu mogli da znaju kada- sta?

  • bendy

    14. jul 2019 | 16:51

    Cudno!!!! Kad jedan politicar opljacka drzavu to samo jedan veliki skandal! A kad lopov opljacka banku ne gine mu 20 godina zatvora……….. Pravda bi trebala biti za sve ista!!!

  • Milan

    14. jul 2019 | 17:55

    Šta će crno Čeljade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA