≫ 

Strahinji (23) iz Aranđelovca se lekari bore za život nakon teškog udesa kombija i kamiona (FOTO)

Ne znam šta se desilo, sin je jutros otišao na posao, čula sam da je imao nesreću. Na putu smo za Niš, idemo u bolnicu da vidimo šta je sa njim. O čoveku koji je bio sa njim ne znam ništa osim da su radili u istoj firmi - rekla je zabrinuta žena našem novinaru

  • 18
Sudar na autoputu kod Aleksinca Foto: Telegraf, Instagram

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na autoputu Beograd-Niš kod Aleksinca, stradao je M. Ć. (43) iz Beograda, a dvadesettrogodišnji Strahinja K.  iz Aranđelovca zadobio je povrede glave, vrata i grudnog koša.

Majka Strahinje, kojem se lekari bore za život, Draginja, kaže za portal Telegraf.rs da su njen sin i njegov kolega jutros krenuli za Leskovac kako bi isporučili proizvode firme u kojoj su radili.

- Ne znam šta se desilo, sin je jutros otišao na posao, čula sam da je imao nesreću. Na putu smo za Niš, idemo u bolnicu da vidimo šta je sa njim. O

čoveku koji je bio sa njim ne znam ništa osim da su radili u istoj firmi - rekla je zabrinuta žena.

U firmi za proizvodnju torti i kolača, gde je Strahinja K. zaposlen, potvrdili su da su u sudaru učestvovali njihovi radnici, ali nisu želeli da iznose detalje.

Povredjeni mladic Strahinja košanin aranđelovac Lekari se bore za Strahinjin život; Foto: Instagram

- Ništa ne znamo, čekamo informacije o događaju. Za sada ne možemo ništa da kažemo - rekli su oni.

Sudar na autoputu kod Aleksinca Foto: Telegraf

Podsetimo, do tragedije je došlo kada je kombi koji je prevozio kolače, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu iz još neutvrđenih razloga skrenuo na zaustavnu traku gde je bio parkiran šleper paraćinskih tablica koji se zaustavio zbog kvara.

Sudar na autoputu kod Aleksinca Sravičan sudar kod Aleksinca, Foto: Telegraf

Od siline udara, iako potpuno uništen, kombi je nastavio da se kreće još pedesetak metara. Vozač M.Ć. je poginuo na licu mesta dok je S.K. zadobio povrede glave, vrata i grudnog koša i zbrinut je u niškoj bolnici gde mu se lekari bore za život.

Sudar na autoputu kod Aleksinca Foto: Telegraf

Saobraćaj na ovoj deonici nije bio zaustavljen tokom uviđaja, već se odvijao usporeno.

VIDEO: Još jedan snimak nesreće kod Aleksnica u kojoj je stradalo dvoje ljudi

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bisenija

    17. jul 2019 | 14:54

    Bori se,ne predaji se! Zivot je borba,pa cak i u zavojima! Boze spasi ga!

  • Bojan

    17. jul 2019 | 15:50

    Nije mi jasno zbog cega se uopste spominju krsevi. Zaustavna traka i jeste tu, da se sklone vozila u kvaru, da li to bio krs ili novije vozilo. A sto se tice dostavnih vozila, narocito lakih dostavnih vozila, svi jurcaju kao da ih neko juri, koriste telefon u toku voznje i dovoljno je jako malo da se desi ovako nesto. Cak i da vozilo nije obelezeno, nije igla pa da se ne vidi, naravno, ako gledate ispred sebe, a ne sa strane ili u telefon. Ja vozim svaki dan dostavu robe, ali sa blokadom brzine na 90km\h i svega se nagledam, tako da mi ove stvari nisu cudne uopste i bice ih nazalost jos, zbog telefona u koje ljudi bulje 24h... Toliko....

  • Bgd

    17. jul 2019 | 15:02

    Ne bih da sudim i nagađam ali kad vidim kako se ponašaju vozači dostavnih vozila onda me ovo ne čudi. Na svakom stoji nalepnica s ograničenjem od 80 km/h ali oni bez ikakvih problema voze i preko 120. E onda se posle čudimo kad se desi nesreća i molimo Bogu da prežive. Pa nije kombi F1 pa da može tako da se vozi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA