Vaspitačica iz Zvečanske u policiji ćutala, a i šta da kaže posle snimka koji govori više od reči?

Đ. A. (23) je u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine počela da radi pre tri meseca, a na mesto medicinske sestre došla je preko konkursa

  • 43
Zvečanska, vaspitačica neprimerno se odnosi sa decom Printskrin: FONDACIJA POKRET LEVIJATAN

Policija u Beogradu saslušala je, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Đ. A. (23), vaspitačicu iz "Zvečanske" zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje. Nakon saslušanja protiv nje je podneta krivična prijava. Kako saznajemo, ona se u policiji branila ćutanjem.

U pitanju je radnica Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska", a u MUP-u je saslušana zbog horor snimka koji je juče objavljen, na kome se vidi ženska osoba kako se grubo ophodi prema detetu.

Sumnja se da je Đ. A, koja radi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska", ovo krivično delo izvršila nesavesnim radom i ophođenjem suprotno pravilima ove ustanove prema dvogodišnjem dečaku o kome je bila dužna da se stara.

Zvečanska, vaspitačica neprimerno se odnosi sa decom Bacanje deteta u krevetac, Printskrin: FONDACIJA POKRET LEVIJATAN

Podsetimo, snimak Đ. A. iz Zvečanske objavio je juče pokret "Levijatan" i odmah šokirao domaću javnost. Odmah je saopšteno i da je zbog takvog ponašanja Đ. A. privremeno suspendovana sa posla.

IZBAČAJEM BACA DETE U KREVETAC KAO DA JE STVAR

Na snimku se vidi kako devojka ulazi u sobu u kojoj su bebe u krevecima, jednom rukom na boku drži dete, a levom rukom drži mobilni telefon koji koristi, što je zabranjeno. Dete zatim podiže za ruku, iznad lakta i bezobzirno ga ubacuje u krevetac. Kako naziv ustanove glasi Centar za ZAŠTITU odojčadi, dece i omladine, a ako ima nekoga ko ne zna, u pitanju su deca bez roditeljskog staranja, deca koja nemaju nikog drugog, to je celokupna javnost ustala u zaštitu sve dece i konkretno deteta na snimku.

MLADA "NADA"

I to nije sve, devojka se okreće prema drugom detetu i fotografiše ga mobilnim telefonom nekoliko puta, što je takođe zabranjeno i nastavlja da koristi telefon.

Đ. A. je u Centru počela da radi pre tri meseca, a na mesto medicinske sestre došla je preko konkursa za posao, saznao je Blic. Mi se pitamo da li su devojku snimale koleginice jer su možda sumnjale šta ona radi ili su možda već svedočile sličnim scenama? Da li su mlađanoj koleginici skretale pažnju na ponašanje ili, iz nekog razloga to nisu htele da urade?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. jul 2019 | 20:36

    Zašto se ovakvim monstrumima krije ime i prezime i stavljaju samo inicijali. Takvima treba staviti puno ime i prezime i sliku da svi vide i znaju o kom monstrumu se radi.

  • Maja

    19. jul 2019 | 18:56

    Da li je moguće da radi samo tri meseca a da su joj se već smučila deca i posao?

  • Oscar

    19. jul 2019 | 19:13

    Takvi su svi koji su primljeni preko veze. Toliko se osećaju nedodirljivim da su nesvesni svoje bahatosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA