≫ 

Pijani vozač ubio biciklistu kod Niša i pobegao. Na mestu nesreće ostao je trag koji ga je odao

Nesavesnog vozača odala je tablica koja mu je prilikom sudara

  • 2

B. R. (36) usmrtio je vozilom "chery ego" biciklistu Zorana S. (65) u selu Klisura, a zatim pobegao sa mesta nesreće. Samo nekoliko sati kasnije niška policija je identifikovala i uhapsila vozača.

- On se sumnjiči da je upravljajući automobilom, prešao na suprotnu stranu puta i naleteo na muškarca koji je vozio bicikl. Od zadobijenih povreda biciklista je preminuo na licu mesta. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saaobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će sa krivičnom prijavom biti priveden Višem javnom tužilaštvu - saopštava policija.

Kako saznajemo, nesavesnog vozača odala je tablica koja mu je prilikom udara u biciklistu, otpala sa vozila.

Ovaj biciklista je od bliskih ljudi imao samo oca od 91 godinu, brat mu je preminuo, a on se nikada nije ženio. On se i starao o svom ocu.

BIO JE PIJAN

Ustanovljeno je da je vozač bio pijan kada je udario nesrećnog čoveka koji je odbačen u njivu sa kukuruzom, a B. R. koje je sleteo s puta, nastavio je da vozi kroz kukuruzište.

U trenutku nesreće u vozilu je bila još jedna osoba, ali prema njoj nije bilo policijskog postupanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    25. jul 2019 | 10:51

    Sta reci, "STRASNO I ZALOSNO" ZA BICIKLISTU, A VOZACU ZELIM DA STO DUZE BUDE U ZATVORU I ODUZETI MU DOZVOLU DA NEMOZE NIKAD VISE DA JE DOBIJE.

  • Milic

    25. jul 2019 | 11:19

    Pijani vozac dobice kucni pritvor nekoliko meseca jel sudije neznaju drugacije takve da osude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA