≫ 

Poginule tri devojke i muškarac kod Šapca: Auto sleteo s puta kada su se vraćali iz noćnog provoda

Vozilo je udarilo u stub javne rasvete

  • 94
Saobracajna nesreća NIŠ Foto - Ilustracija: Telegraf

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Tabanović kod Šapca jutros su poginule četiri osobe.

Nesreća se dogodila oko 5 časova na putu Šabac-Mačvanski Prčinović, kada je automobil "ford fiesta" sleteo s puta i udario u stub javne rasvete, kažu u Operativno-komandnom centru MUP-a Srbije.

Život su izgubile četiri mlađe osobe, tri osobe ženskog pola i jedan mladić, navodi Pink. Svi poginuli su iz Mačvanskog Prčinovića. Dve osobe imale su 18 i dve 19 godina. Povređena devojka nije životno ugrožena. Ona ima 20 godina.

Devojka koja je upravljala vozilom je teško povređena i prevezena je u šabačku bolnicu.

Nesreća dogodila na desetak kilometara od Šapca pre skretanja za šljunkaru. Pretpostavlja se da su se mladi vraćali iz noćnog provoda.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Im

    27. jul 2019 | 09:22

    Zato ja moj zivot cenim i zelim da zivim Svi kazu da sam lud sto ne izlazim sto se ne opijam sto mi se zivot sveo na mir i tisinu. E pa da pre 5 godina sam izlazio lumpovo haos stvarao a danas samo posao od pon-petka A vikend setnja i trening pored ciriskog jezera uzivanje sa devojkom i smatram da ako ne izlazis i ne pijes mnogo brze sazres i shvatis zivot nije cilj uzeti BMW od 50k eura i opiti glavu i misliti da si neko i nesto cilj je sreca i lep osecaj za zivot. A splavarose i ostale necu ni da komentarisem jer su kratkog veka

  • Sima

    27. jul 2019 | 08:30

    U moje vreme,nisam imao šta da tražim u kafani ili na ulici posle 22h.danas izlaze u život u 22 i kasnije.i evo vam epilog.

  • Ja sam ja

    27. jul 2019 | 08:38

    I onda mene neko pita zasto ne vozim cesto, aj sto ja treba da pazim kako vozim nego treba i da pazim da se neki manijak ne slupa u mene. Svaki dan citam neki udes, poginuli mladi ljudi vracaju se iz nocnog provoda, pa onda voze nedozvoljenom brzinom, izivljavanje na putevima svakodnevnom, svuda gledam isto, ne postoji dan kada nisam video neki budalu koja se kurci kako zna brzo da vozi i to u naseljima gde je dozvoljeno voziti 40kmh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA