≫ 

Životi Sare, Ivane, Tanje i Miodraga nestali u trenu: Ovo su mladi koji su poginuli u Šapcu (FOTO)

Detalji nesreće kod Šapca: Vraćali su se sa dva auta, Miodrag je došao iz Austrije da se vidi sa prijateljima, njegova sestra je bila u drugim kolima...

Saobracajna nesreca Sabac, saobracajka, udes "For fiesta" u kom su bili poginuli i povređena devojka, Foto: Telegraf

Četiri porodice su zavijene u crno posle saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u Tabanoviću kod Šapca. Troje mladih koji su jutros nastradali su iz Mačvanskog Pričinovića, kod Šapca, gde su ljudi od jutros u neverici zbog teške tragedije.

Iz još neutvrđenih razloga "ford fiesta" za čijim je volanom bila Maja L. (20) iz Mačvanskog Pričinovića sleteo je sa puta i zakucao se u stub javne rasvete.

Poginuli su njena rođena sestra Sara (18), Miodrag J. (19), Ivana B. (20) i Tanja L. (18), iz Klenja kod Bogatića. Sa lakšim telesnim povredama Maja L. je hospitalizovana u šabačkoj bolnici.

Saobracajna nesreca, poginuli, sabac Miodrag J. Foto: Facebook

VRAĆALI SE IZ PROVODA

Prema saznanjima Telegrafa, oni su se u ranim jutarnjim satima vraćali iz Šapca, gde su bili u noćnom provodu.

- U provodu je bilo veliko društvo, pa su se vraćali sa dva automobila. U drugom je bila i Miodragova rođena sestra koja je kasnije saznala da joj je brat poginuo - navodi izvor Telegrafa.

SARA I TANJA NERAZDVOJNE DRUGARICE

Saobracajna nesreca Sabac, saobracajka, udes Posle uviđaja, automobil odnose sa lica mesta, Foto: Telegraf

Miodrag sa porodicom živi u Austriji i pre nekoliko dana je stigao u selo. Sara L. i Tanja L. su bile nerazdvojne drugarice i nedavno su završile treći razred Medicinske škole u Šapcu. Tanjin otac je policajac.

Ivana B. bila je učenica Ekonomske škole u Šapcu.

Saobracajna nesreca, poginuli, sabac Tanja L. Foto: Facebook

Kako prenose mediji, pretpostavlja se da je uzrok nesreće, najverovatnije, nepilagođena brzina.

Očevici teške saobraćajne nesreće u Tabanoviću, koje je jutros oko pola pet probudio strahovit udarac u stub javne rasvete, navode da je prizor bio jeziv. Automobil u kojem je bilo petoro mladih ljudi, od kojih je četvoro poginulo na mestu, skoro se raspao, a okolo su svuda bila njihova beživotna tela, odeća, obuća...

PREŽIVELA DEVOJKA ZAPOMAGALA

- Stravično je bilo. Prvo se čuo udarac, a onda lelek i dozivanje u pomoć. Devojka koja je vozila, izašla je iz auta i zapomagala. U zgužvanom automobilu svuda je bilo krvi. Jednoj devojci je otkinuta ruka, koja je ležala na travi pored puta, a osim krvi bili su rasuti i delovi mozga. Ne znam da li ću posle ovog prizora moći oči da sklopim - navodi sagovornik Telegrafa.

Sabac, saobracajna nesreca, poginuli Sara L. Foto: Facebook/

Prema rečima Dragice I. ispred čije kuće se desila nesreća, od siline udarca je pala sa kreveta.

Njeni snaja i sin su pokušali da pomognu unesrećenima. Devojka koja je vozila automobil, sedela je kod njih i raspitivala se za sestru.

Saobracajna nesreca, poginuli, sabac Ivana B. Foto: Facebook

Prema rečima komšije Milana, njega je brat probudio i rekao mu šta se desilo. On je izvadio akumulator da se automobil ne zapali.

VIDEO: Snimak nesreće u kojoj je poginuo Nikola Radulović

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutron

    27. jul 2019 | 12:36

    Ludilo, zurke brate, rijalitiji, bahacanje, instagram princeze, niko kao ja i samo ja, zene majke kraljice, jutjuberke, blogerke, life coaching...jel se zapitate malo sto?

  • Milorad

    27. jul 2019 | 14:07

    Braćo Srbi ne pravimo se pametni, kad smo glupi. Pametnom narodu se ovakve propasti ne dešavaju, nevezano samo za sobraćaj. Nama treba kolektivno lečenje, ili gazda sa motkom.

  • Milos

    27. jul 2019 | 13:17

    Niko u ovoj drzavi ne postuje pravila bezbedne voznje.Voze pijani i drogirani, voze dok pricaju mobilnim, voze lica mladja od 12 godina na prednjem sedistu, ne vezuju se, ne staju pesacima na pesackom, preticu na autoputu sa desne strane, ulaze u kruzni tok sa leve strane, koriste duga svetla kada se mimoilaze sa vozilom iz suprotnog smera, ne staju na pruznom prelazu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA