≫ 

Sunce moje, zlato, ljubavi, zašto mi te Bog ovako uzeo: Oproštajna poruka devojke poginulog Miodraga

Devojka se od svog momka oprostila na Instagramu, uz zajedničke fotografije

  • 11
Natasa Stjepanovic, Miodrag J. nesreća, Šabac Foto: Instagram

Četvoro prijatelja poginulo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Tabanovićima kod Šapca, kada je automobil "ford fiesta" u kome su se nalazili sleteo s puta i udario u stub elekrične rasvete.

Na mestu su preminuli Miodrag J. (19), Ivana B. (20), Tanja L. (18) i Sara L. (18), dok je Sarina rođena sestra Maja L. (20) jedina preživela. Maja je bila za volanom "forda", a petoro prijatelja se kobnog jutra vraćalo iz noćnog provoda.

Devojka poginulog mladića Miodraga J. oprostila se od njega na Instagramu, uz zajedničke fotografije i potresnu poruku:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja zar je moralo sve ovako da se zavrsi? Imali smo mnogo toga pred nama 13.8 bi nam bilo 6 meseci da mi te Bog nije ovako uzeo. Usao si u moj zivot jako brzo naucio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen. Vise nikada nece nista biti isto bez tebe najdraze moje. Zelja ti je bila da u cetvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, zelju cu ti ispuniti ali na veliku zalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada vise nemamo nista. Putuj sa andjelima najlepsi moj neka mi te oni cuvaju kad ja vec nisam mogla da te sacuvam. Voli te tvoja bundevica najvise na celom svetu. 🖤💙🖤💙🖤💙🖤💙Објава коју дели Nataša Stjepanović Marković (@natasa_nakilii_) дана

- Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja, zar je moralo sve ovako da se završi? Imali smo mnogo toga pred nama 13. avgusta bi nam bilo 6 meseci da mi te Bog nije ovako uzeo. Ušao si u moj život jako brzo naučio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen. Više nikada neće ništa biti isto bez tebe najdraže moje. Želja ti je bila da u četvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, želju ću ti ispuniti, ali na veliku žalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada više nemamo ništa. Putuj sa anđelima najlepši moj, neka mi te oni čuvaju kad ja već nisam mogla da te sačuvam. Voli te tvoja bundevica najviše na celom svetu - napisala je devojka poginulog mladića.

Uzroci udesa još uvek se ispituju, ali sudeći po tragovima na mestu nesreće najverovatnije da je Maja izgubila kontrolu nad "fordom" usled neprilagođene brzine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kox

    27. jul 2019 | 22:02

    Koja tuga, danas te ima sutra ne, do tad si ziveo punim plućima, druzio se, izlazio... A onda padaš u zaborav, jedino će te se porodica i najbliži sećati.. Tužan je život

  • Zlatka

    27. jul 2019 | 21:51

    Ja u ljubav - NE VERUJEM.

  • ma

    28. jul 2019 | 05:07

    Naj vaznije je da ces ti otici na utakmicu Partizana u cetvrtak!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA