≫ 

Najcrnji 27. jul u Srbiji, za zaborav. Da se više ne ponovi

Počelo je oko 5 sati, kada se u selu Tabanović, kraj Šapca desila stravična saobraćajna nesreća

  • 10
Nesreće i ubistva najcrnji 27. jul

Foto: Telegraf, Belocrkvanske Novosti

Jučerašnji dan, subota, 27. jul, čini se, nikad crnji, od kako postoje sredstva javnog informisanja i prati se takozvana "crna" hronika.

Vesti o nesrećama, samoubistvima, pronađenim telima, sustizale su jedna drugu.

NESREĆA KOD ŠAPCA

Prvo nas je, od ranog jutra zatekla vest da je četvoro mladih ljudi izgubilo život kod Šapca, kada im je automobil sleteo s puta i udario u banderu.

Saobracajna nesreca Sabac, saobracajka, udes

Smrskani automobil u selu Tabanović, Foto: Telegraf

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Tabanović kod Šapca jutros su poginulo je četvoro mladih ljudi, koji su imali između 18 i 20 godina. Nesreća se dogodila oko 5 časova na putu Šabac-Mačvanski Pričinović, kada je automobil "ford fiesta" sleteo s puta i udario u stub javne rasvete. Stradalima nije bilo spasa, svi su na mestu ostali mrtvi.

LEŠ ŽENE U BELOJ CRKVI

Nedugo potom, pronađen je nagi leš starije žene u napuštenom objektu u Beloj Crkvi. Pored Olge K. (65) pronađene su bočice sa otrovom za uništavanje biljaka, ali njena smrt tek treba da bude razjašnjena.

Njen leš pronađen je u objektu u kom je nekada bila kasarna.

SAMOUBISTVO U NIŠU

Nišlija N. I. (23) izvršio je juče oko 15 sati samoubistvo vešanjem na tavanu svoje porodične kuće u naselju Komren. Njegovo telo pronašli su članovi porodice koji su pozvali Hitnu pomoć, ali je medicinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt. Policija je posleobavljenog uviđaja zaključila da nema sumnjivih okolnosti odnosno da u smrt nije umešana druga osoba.

TEŽAK UDES U MOKRINU

Predveče se desila još jedna saobraćajna nesreća na putu Mokrin-Crna Bara. Čak 12 osoba je povređeno u sudaru kamiona, koji je u teretnom delu prevozio 30 radnika i automobila, u kom su bile četiri osobe. Četiri osobe su, tom prilikom, teže povređene.

Dete (12) i jedna žena iz automobila su životno ugroženi i prevezeni su u novosadsku bolnicu. Utvrđeno je da vozač kamiona Danilo S. (41) nije bio u alkoholisanom stanju, ali je, po nalogu Tužilaštva, zadržan do 48 sati.

UBISTVO I POKUŠAJ SAMOUBISTVA U ŠAPCU 

U prigradskom naselju Mišar kod Šapca, Milorad M. (57) nožem je napao svoju suprugu Biserku M. (51). On je nožem više puta ubo ženu koja je na licu mesta izdahnula. Milorad je zatim pokušao samoubistvo, jer je nožem naneo sam sebi povrede vrata i ruke, pa ga je sin prevezao u bolnicu.

Šabac, ubistvo

Kuća u kojoj je muž nasrnuo na ženu, Foto: Telegraf

Nesrećna žena je nekoliko dana ranije napustila muža i sinoć je došla kući da bi se pomirili. On je, međutim, hteo da se razvedu i oko toga su se prvo posvađali, nakon čega je on nasrnuo nožem, zadao joj više udaraca u grudi i na kraju prerezao grkljan, saznao je Telegraf na licu mesta.

VIDEO: Pesma pre pogibije: Poslednji snimak četvoro mladih koji su stradali kod Šapca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    28. jul 2019 | 18:36

    PSIHITRON- NATO STRASNO ORUZJE ODNOSI ZIVOTE SIROM SRBIJE -SRBI NE MOGU DA SE KONTROLISU -OVO JE RAT!!!

  • Va

    28. jul 2019 | 11:11

    Strasno nedaj boze nikome

  • 🤦

    28. jul 2019 | 12:15

    STA RECI TUGA ZA TUGOM.NEPAZNJA ZA VOLANOM A MLADI ŽIVOTI UGAŠENI.SAUCESCE SVIM NASTRADALIM.💐🕯️.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA