≫ 

Zaklao ženu, isekao sebe, pa je mrtvu zagrlio. Sin je sve čuo, a komšije ignorisale vapaj za pomoć

"Imao je dva ili tri automobila, kombi, punu kuću svega, ali đavo mu nije dao mira", prepričavaju svedoci zločin na Mišaru kod Šapca

  • 1

Supružnici su se najpre žučno posvađali, da bi, neposredno pre napada na suprugu, Milorad Mijailović (57), iz kuće na Mišaru kod Šapca izbacio sina Leonarda i snahu. Kada je čuo da majka zapomaže, sin je pozvao u pomoć susede i alarmirao policiju, ali nije uspeo da uđe, a do dolaska patrole Biserka je već bila mrtva.

- Pronašli smo ih zagrljene u kupatilu. Ona je bila sva u krvi, sa više zadobijenih udaraca nožem u grudi i presečenim grkljanom. Milorad je sebi isekao levu ruku i zasekao karotidu. Brzo je prevezen u šabačku bolnicu i lekari su uspeli da ga zbrinu. Ima dosta izgleda da preživi - kaže izvor "Novosti" iz istrage.

Viši javni tužilac naložio je obdukciju tela nesrećne Biserke kako bi otklonili svaku sumnju. Iako slučaj izgleda prilično jasno, ipak, u sukobu koji je prethodio zločinu učestvovalo je više lica, pa se ne zna koji detalj, navodno, može dovesti i do nekog drugačijeg ishoda.

- Čula sam da žena doziva u pomoć, ali bračni par je imao česte razmirice, pa niko nije pridavao neki veći značaj tome. Kada je došla policija, grešna nam duša, za Bisu je već bilo kasno. A bila je dobra i vredna žena - priznaje jedna od komšinica.

Pucnjava na Zvezdari, zvezdara, policija, uvidjaj Kada je policija stigla, bilo je kasno Foto: Marko Jovanović

Prema rečima suseda, Biserka je poslednjih šest meseci bila u Sremskoj Mitrovici ili Obrenovcu. Znaju da je napustila supruga sa kojim je imala šestoro ili sedmoro dece.

- Kada je Bisa otišla kod nekog od svojih sinova, ovaj koji je ostao sa ocem, najmlađi Leonardo, insistirao je na tome da se majka vrati. Došla je praktično da pregovara o tome, i evo šta se dogodilo - priča jedan dobar porodični prijatelj, koji ne želi da mu pominjemo ime.

Leonardo je, kaže, mnogo voleo i majku i oca, a i oni njega. Kada su ga sa 14 godina prvi put oženili, mlada je, odmah čim je izašla iz aviona, došla na svadbu, koja je trajala 10 dana. Mijailovići su radili mnogo i imali dosta novca, kćeri su poudavali i mogli su da uživaju, ali nisu imali sreće.

- Bisa je odlazila u Beograd da radi, a Mića je češće bio kod kuće. Imao je dva ili tri automobila, kombi, punu kuću svega, ali đavo mu nije dao mira. Bila je lepa i pametna. Žena bez greške. A on preterano ljubomoran. Možda je to razlog za ovaj zločin - kaže jedan od meštana Mišara.

Mijailović je sebi naneo teške, ugrožavajuće povrede, koje lekari ocenjuju opasnim po život - posekotine i ubodne rane na vratu. Isekao je traheje, larings, ali nije prerezao vitalne krvne sudove.

- Operaciju su radili ORL i MFH timovi. Pacijent je u šok-sobi i oporavlja se, ali povrede su takve prirode da se u ovom momentu nikakve medicinske prognoze ne mogu davati - kaže dr Slobodan Popović, hirurg i direktor šabačke bolnice.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

VIDEO: Pitali smo Beograđanke šta misle o nasilju nad ženama

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA