Oglasila se ćerka žene koja je stradala u saobraćajki kod Kaća: Moja majka se onesvestila za volanom

Tijana Mandić, Ljiljanina ćerka, navela je da nisu tačne tvrdnje da je njena majka vozila prekomernom brzinom

  • 8
saobraćajka, nesreća, kaćka petlja, zrenjaninski put Foto: 021.rs

Novosađanka Tijana Mandić, ćerka Ljiljane Mandić (62), koja je pre 7 dana poginula na Zrenjaninskom putu kod Kaća, kada se svojom "opel merivom" zakucala u "alfa romeo" u kom su poginule sestre Vida (21) i Dobrila (27) Milić iz Đurđeva, tvrdi da se njena majka uoči sudara onesvestila za volanom.

Tijana je, izrevoltirana što su mediji preneli da je njena majka izazvala udes zbog preticanja, kao i da joj je tokom vožnje ispao mobilni telefon, koji je pokušala da dohvati, izjavila da to nije istina.

- Jedina i dokazana istina je da moja majka nije preticala kola u koloni, niti je koristila mobilni telefon, ni vozila prekomernom brzinom, već je isključivo izgubila svest pri vožnji, gde je mahinalno skrenula u suprotnu traku. Nesrećne okolnosti su nešto što se događa - napisala je, između ostalog, na svom Fejsbuku ožalošćena ćerka.

Međutim, da je uzrok nesreće bilo preticanje "oprel merive", saopštila je tada policija, što su preneli svi mediji u zemlji.

Ljiljanina ćerka je izjavila saučešće porodici Milić, navodeći da saučestvuje u njihovom bolu i tuzi.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se 23. jula, u trenutku kada su se sestre Milić vraćale sa letovanja iz Egipta u rodno Đurđevo. Sa njima je bio i Dobrilin verenik Nebojša Aleksić, koji je upravljao "alfa romeom" i koji je u nesreći teško povređen. Sestre su, kao i Ljiljana Mandić, preminule na mestu, dok je Aleksić prebačen u teškom stanju u bolnicu.

Vida Milic Sestre Vida i Dobrila, Foto: Facebook/Vida Milic

Dobrila i Nebojša radili su u istoj firmi u Novom Sadu, gde se nedavno zaposlila i Vida.

- Nebojša i Dobrila su tri godine živeli zajedno, bili su vereni i planirali su brak. Pre toga su se godinama se zabavljali - rekli su tada poznanici porodice Milić.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elah

    30. jul 2019 | 02:14

    Izuzetno je tesko kad mediji nekoga razapnu. Ne vrede ni demanti,ni bilo sta. Kao da nije dovoljna tragedija koja je zadesila obe porodice.

  • Cica

    30. jul 2019 | 08:08

    Otkud ona zna da se onesvestila.

  • RICINUS

    30. jul 2019 | 06:28

    Mora da je bila sa mamom u kolima kada je se onesvestila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA