• 1

Snimak hapšenja dilera u Beogradu: Policija im otkrila laboratoriju za ekstazi, marihuanu, kokain...

Uhapšeni su D. J. (34) iz Beograda, L. F. (20) i M. M. (20) iz Smedereva

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, otkrili su laboratoriju za proizvodnju amfetamina, uhapsili tri osobe i zaplenili dva kilograma amfetamina, kilogram ekstazija, 350 grama kokaina i više od 20 kilograma marihuane.

Laboratorija droge

Foto: MUP

Uhapšeni su D. J. (34) iz Beograda, L. F. (20) i M. M. (20) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Laboratorija droge

Foto: MUP

Uhapšeni L. F. i M. M. se sumnjiče da su kupili oko pola kilograma marihuane od D. J., radi dalje preprodaje. Nakon toga, pretresom stana u Beogradu koji koristi osumnjičeni D. J. pronađena je laboratorija za proizvodnju amfetamina.

Laboratorija droge

Foto: MUP

Pretresom stana pronađena su i dva kilograma proizvedenog amfetamina, upakovanog u PVC kese i pripremljenog za dalju prodaju, kilogram tableta ekstazija i oko 18 kilograma marihuane, a pretresom druga dva stana koje koristi D. J. policija je pronašla i više od dva kilograma marihuane i 350 grama kokaina.

Laboratorija droge

Foto: MUP

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zoran

    Dilere droge označiti kao posebnu kategoriju i za njih uvesti najstrože kazne!! Koliko su oni života uništili to ne smem ni da pomislim! Doživotna robija i da više nikom ne padne napamet da rastura ovo zlo!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima