Porodilja i beba preminule u Nišu: U bolnicu stigla sa sepsom, 10 dana joj se borili za život

Ona je stigla pre 10 dana u septičkom šoku

  • 35

Kruševljanka T.M. koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, preminula je u četvrtak u niškom Kliničkom centru, a nije preživela ni njena beba. Kako saznajemo, ona je u Niš iz kruševačke bolnice, stigla pre desetak dana i to u stanju septičkog šoka.

Lekari Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju su se deset dana borili za život porodilje, ali je njeno stanje bilo suviše teško, i pored svih uloženih napora, ona je preminula. Naglašavamo, da je ona u Niš stigla sa sepsom, ali za sada ne znamo način na koji je došlo do infekcije – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Prema informacijama dostavljenim medijima, T.M. će biti sahranjena sutra. Pre samo mesec dana, nesrećnoj ženi preminula je i majka.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlada mama

    2. avgust 2019 | 22:36

    Zato ja vise necu da radjam imam jedno ali vredno dete sto kazu. Niti te tretiraju kao trudnicu, niti se poradjas kao covek nego te tretiraju kao zivotinju a ne zenu, niti imas posle normalne finansijske uslove da ih odgajas, jos te saceka otkaz na poslu, zakasnele uplate...a doktorima samo oci iskacu gledaju odakle ces izvaditi kovertu naravno prethodno tarifirano sve i posle kazu radjajte decu...u Srbiji nikad vise! Good bye Serbia, Wilkommen to Deuchland! ✈🇩🇪

  • sneza

    2. avgust 2019 | 22:19

    Lekari,sestre i babice se u drzavnim bolnicama ophode prema trudnicama na vrlo ruzan i neljudski nacin. Koliko zena znate da se porodilo sa losim iskustvom? Da su im babice govorile bljuvotine dok su se poradjale? Ne daj Boze da kazes kako te boli,pa da dobijes savet kako da dises ili analgetik,povratna recenica glasi : "Dok si se j, nije te bolelo,sad cuti i trpi" Zalosna vest,tuga.. Mozda je moglo biti drugacije...

  • Kalimera

    2. avgust 2019 | 22:23

    Tuga,tragedija,strahota. Za mesec dana majka,pa majka koja jos i nije osetila majcinstvo i nerodjena beba. UZAS BOZEEE. Pa zasto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA