≫ 

Katarina Ivanković je studentkinja koja je poginula u nesreći na Ibarskoj. Bila je u BMW-u

Do stravičnog sudara došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca zakucao BMW kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji N.M.

  • 19
Katarina Ivanković Printskrin: Facebook/Katarina Stamenković

Studentkinja Rudarsko-geološkog fakulteta Katarina Ivanković (20) jedna je od četvoro stradalih u jezivom udesu koji se dogodio u jedan sat posle ponoći kod mesta Županjac, saznaje "Blic".

Nesrećna devojka nalazila se u automobilu sa tri prijatelja kada je došlo do stravičnog udesa. Katarina je sa svojim društvom u trenutku nesreće bila u BMW-u za koji se sumnja da je i izazvao nesreću.

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji N.M.

U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povređene.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara. "Dačija" je nakon toga završila u livadi.

Čak 7 ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene.

Katarina Ivanković Katarina Ivanković, Foto: Facebook/Katarina Ivankovic

Jedan mladić S. I. (20) od četvoro povređenih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila kod mesta Županjac, teže je povređen i nalazi se u bolnici u Valjevu.

Policija je obavila razgovor sa S. I. iz Lazarevca koji je sedeo na zadnjem sedištu BMW-a, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne seća. On je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu.

Podsećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je noćas, sat posle ponoći, upravljajući vozilom BMW izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac.

VIDEO: Jeziva nesreća kod Ljiga: BMW jurio, zakucao se u 4 mladih i gurao ih 70 metara

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meki

    9. avgust 2019 | 13:35

    Samo vi drzite na slobodi Darka Lazica . Neka i dalje daje primer omladini kko treba da piju i voze kao ludaci. Misleci da ce proci nekaznjeno!

  • PRC

    9. avgust 2019 | 13:27

    Šta je ovo? Reklama za ovu studenkinju, kao da je samo ona poginula, ostalima samo inicijali a njoj celo ime i slike. Mesto da izbacite sliku onog ko je izazvao sudar, mora da je neki tatin sin.

  • Milan

    9. avgust 2019 | 13:12

    Hoce li neko se pojaviti pametan i reci dosta vise.rad kafica...radnim danima do ponoci.vikendom do 1 2.izadjite u 21h kao sto smo mi izlazili a ne tek tad krecu a vracaju se u zoru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA