Vozaču koji je usmrtio Stefana Kocića u Niškoj Banji određen pritvor

Dejan M. je BMW koji je bio neregistrovan vozio bez vozačke dozvole i sa 2,2 promila alkohola u krvi

  • 7
Niška Banja, saobraćajna nesreća, udes Foto: Telegraf

Više javno tužilaštvo u Nišu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Dejana M. (27) iz Brzog Broda koji je 8. avgusta na ulazu u Nišku Banju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Stefan Kocić (20).

- Naredba protiv okrivljenog je doneta zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Na predlog Višeg javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog uznemirenja javnosti – navodi se u tužilačkom saopštenju.

Stefan Kocić, saobraćajna nesreća, Niška Banja Stradali mladić Stefan Kocić, Foto: Privatna arhiva

Da podsetimo, Dejan M. je BMW-om koji je bio neregistrovan, upravljajući automobilom bez vozačke dozvole i sa 2.2 promila alkohola u krvi udario u Stefana dok je on nepoznatom čoveku pomagao da promeni gumu na vozilu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobbelaar

    10. avgust 2019 | 11:31

    Treba nabiti u protvor i vlasnika neregistrovane zastave koji je pobegao sa mesta nesreće, a zbog koga je ovaj nesrećni mladić izgubio glavu.

  • Vojkan

    10. avgust 2019 | 11:54

    A zasto ovome ne napišete puno ime i prezime i objavite sliku da se vidi koje je to govedo

  • Kizza

    10. avgust 2019 | 13:37

    Klasično ubistvo mu treba nakačiti, pa ako nema dozvolu nije obučen za vožnju i kao takav je počinio ubistvo. Ne može se tretirati kao nesreća, čovek bez dozvole u autu......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA