• 57

Auto naglo skrenuo, motor na kome je bilo i dete se zakucao u njega: Nova nesreća u Srbiji (VIDEO)

Strava i užas u jednom delu Srbije

  • 57

Društvenim mrežama kruži snimak jezivog sudara koji je pogodio veliki deo javnosti.

Ono što se zna jeste da je do nesreće došlo na starom putu Kraljevo-Čačak, da su na motoru bili muškarac i dete, kao i da su se lekari jedva izborili za njihove živote.

Korisnici društvene mreže Fejsbuk pišu da je "vozač automobila Rumun, da se izjasnio da je kriv, kao i da je pušten iz pritvora".

Mnogi komentarišu da "motorista nije išao dobrom stranom, da je on glavni krivac", dok oni koji poznaju ovaj put pišu  da je "ograda napravila optičku varku i da izgleda kao da je razdelna linija, a samim tim i da motorista ide suprotnom trakom, da je put užasan i da izgleda mnogo šire na snimku nego što jeste, da je motorista dao sve od sebe da izbegne sudar..."

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Paja

    Šta ovde nije jasno? Nije jasno kako je ovaj MORON koji je vozio automobil mogao da skrene pred dolazeći motor? Nije bila kiša, nije bila magla, osim možda u glavi vozača automobila. Ovo me podseća na snimke sa automobilskih kamera u Rusiji. Toliko puta nisam mogao da verujem svojim očima. Lepo se vidi vozilo koje dolazi u susret i onda kada treba da se mimoiđu ovaj idiot (kao i ovaj ovde) jednostavno skrene pred dolazeće vozilo kao da na celom putu nema nigde nikoga. Strašno. Uvek me je jako interesovalo šta se događalo u mozgu (ako ga ima) vozača koji ovako preseca put dolazećem vozilu? Verovatno VAKUUM.

  • Ja

    Ovi što "vide" da je motor u suprotnoj traci,uopšte ne bi trebalo da sedaju za volan,jer se zbog takvih "vozača" uglavnom dešava ovako nešto. Motor se normalno mimoilazi s drugim vozilima a bmw mu seče put jer ga ne interesuje da propusti slabije vozilo od sebe.

  • Boki

    Koja optička varka, pa nismo slepi, jasno se vidi da motor ide suprotnom trakom, verovatno je preticao neko vozilo dok je BMW žurio da skrene ispred tog vozila ignorošući motor u suprotnoj traci. Vozač auta jeste kriv jer nije ispoštovao prvenstvo prolaza motora, ali moralno geldano nije to uradio zbog bahatosti već zbog previda...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima