Optužila muža da je silovao 2 ćerke kod Zrenjanina: Lekari demantovali, on zadržan u pritvoru

Supruga je u petak otišla u policijsku stanicu, gde je rekla da je njen muž mesecima neprimereno dodirivao ćerku i pastorku

  • 16
Nasilje u porodici, tuča, otac bije sina,  svađa, batine, davljenje, udaviti muškarci muškaraca starac Foto-ilustracija: Shutterstock.

Ž. Ć. (42) iz Melenaca kod Zrenjanina uhapšen je juče u Beogradu nakon što je njegova nevenčana supruga prijavila policiji da je seksualno uznemiravao njihovu ćerku (3) i njenu ćerku (6) iz prvog braka. Takođe, A.R. (29) u policiji je ispričala i da ju je suprug tukao i pretio joj smrću.

Kako saznajemo, majka je u petak otišla u policijsku stanicu, gde je rekla da je njen muž mesecima neprimereno dodirivao ćerku i pastorku.

- Ispričala je da ih je mazio po genitalijama, pa čak i da ih je silovao. Inspektori su brzo reagovali i osumnjičeni je uhapšen juče. Pokrenuta je istraga kojom će biti provereni svi navodi prijave. Deca su odmah poslata lekaru i konstatovano je da nemaju povrede, što ukazuje na to da ih Ž. Ć. nije silovao. Međutim, tužilac je naložio da se njemu odredi zadržavanje do 48 sati kako bi se utvrdilo da li je počinio drugo krivično delo. On se zasad sumnjiči za nasilje u porodici i nedozvoljene polne radnje - kaže izvor iz istrage i dodaje da je A.S. zajedno sa ćerkama i svekrvom smeštena u sigurnu kuću.

U ovoj porodici ranije nije bilo sličnih prijava. Komšije kažu da A.S. važi za problematičnu ženu i za nju nemaju reči hvale.

- Njoj niko nije dobar. Često se svađala sa komšijama i prijavljivala ih policiji. Mene je jednom polila vodom nasred ulice. Otkako je došla u kuću kod Ž.Ć., ništa više nije bilo kao pre. Nekako je pridobila i njegovu majku, pa joj je ona držala stranu. Muža je varala kad god je stigla - kaže komšija iz Melenaca, gde je živela ova porodica.

I drugi komšija potvrđuje njegovu priču i kaže da je skoro siguran da A.S. želi da napakosti mužu.

- On je miran i vredan čovek. Kad je počeo vez s njom, živeli su u Beogradu. Nakon nekog vremena su prodali stan i kad su potrošili novac, došli su u Melence, kod njegove majke. Ona je ostala tu, a on je išao u Beograd da radi na građevini. U porodičnu kuću je dolazio samo da im donese novac, jer je penzija njegove majke mala, a A.S. nikada ništa nije radila - priča komšija Dragan Puškar.

Komšije ne veruju da je Ž. Ć. učinio to za šta je osumnjičen.

- Voleo je devojčice. Čak je i njenu stariju ćerku, koja nije njegova, prihvatio kao svoju. Sve im je kupovao i stalno se s njima igrao po dvorištu - pričaju komšije.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    13. avgust 2019 | 07:08

    Žene zaštićene kao beli medvedi,dok ne dokaže da nije kriv čovek treba da leži u pritvoru! A šta ako nije kriv? Hoće li žena za lažnu optužbu možda u zatvor? Neće Srbijo,Srbijo...

  • Ava

    13. avgust 2019 | 07:17

    Zenu osuditi na 15god zbog teskog laganja

  • Kosovka

    13. avgust 2019 | 07:33

    Bozeee zenoooo ..pjuuu phu sram te bilo .lazovcinoo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA