≫ 

Istina o "provalniku" iz Aranđelovca još strašnija: Otkrivamo zašto je obijao vrata i koga je tražio

U policiji su za "Telegraf" rekli da je ovaj muškarac, nakon prijave stanara kom je razbio kameru, pronađen i identifikovan, a potom priveden na saslušanje.

  • 10

Snimak muškarca koji sa pajserom pokušava da uđe u stan u zgradi u Aranđelovcu, podigao je javnost na noge, ali istina je ipak drugačija i mnogo gora.

Kako "Telegraf" saznaje, čovek koji je snimljen, kao pomahnitao je hodao po zgradi, u potrazi za svojom ženom. Glavni razlog ovakvog ponašanja bili su neraščišćeni porodični odnosi.

U policiji su za "Telegaf" rekli da je ovaj muškarac, nakon prijave stanara kom je razbio kameru, pronađen i identifikovan, a potom priveden na saslušanje.

- Policiji u Aranđelovcu je privela muškarca, koji je počinio krivično delo oštećenja i uništenja tuđe imovine. Za takav postupak, može biti podignuta lična tužba lica kom je šteta naneta - rečeno je u MUP-u.

Da podsetimo, jedan stanar zgrade u Jadranskoj ulici na broju 8 prijavio je policiji da mu je nepoznati muškarac uništio kamere.

Osumnjičeni je zvonio od vrata do vrata, a u jednom trenutku mu je otvorila starica. Ceo događaj, na sreću, prošao je bez incidenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA

    13. avgust 2019 | 18:23

    Kako da ne, trazio je po celoj zgradi od vrata do vrata? Kameru razbio jer ga sramota da komsija sazna kako juri za zenom? Prestupnik se setio gde je manja kazna? Vise bi dobio za obijanje stana nego za mlacenje zene. Ako je sa pajserom u ruci trazio zenu treba ga tuziti za pokusaj ubistva.

  • Zver

    13. avgust 2019 | 17:50

    Osecam bice pusten i za par meseci opet u novinama "Ubio zenu pa seve".. i tako tog tipa

  • SasaS

    13. avgust 2019 | 17:22

    Čuj razlozi su mnogo gori,tražio ženu. Pa šta ljude briga koga je tražio. Zar će celom gradu da obija stanove. Možda je neko i primio ženu da se skloni. To nije razlog za takvo ponašanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA