≫ 

Muškarac iz Zrenjanina pastorku (9) dodirivao i primoravao na oralni seks, a supruzi pretio ubistvom

Devojčicu je zlostavljao više puta tokom juna

  • 2
Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, nad decacima, muskarcima, dete, zlostavljanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

Policija je uhapsila Radenka N. (54) iz Zrenjanina zbog sumnje da je nekoliko puta tokom juna meseca pastorku (9) dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks.

On se sumnjiči i da je tokom jula supruzi više puta preko telefona uputio pretnje ubistvom, nakon toga supruga i devojčica pronašle su utočište u Sigurnoj kući.

Žena je prijavila policiji Radenka za kim je raspisana poternica.

Osumničeni je priveden zbog sumnje da je počinio tri krivična dela - obljuba nad detetom, nasilje u porodici i nelegalno posedovanje oružja, a u pitanju je pištoj koji je supruga osumnjičenog predala policiji.

Istraga je u toku.

Inače, zahvaljujući različitim merama državnih organa, sprovođenjem Zakona i osnaživanjem svesti žrtava da prijavljuju nasilnike za prvih 5 meseci ove godine u Srbiji je za 25 odsto smanjen broj ubijenih osoba u okviru porodičnog i partnerskog nasilja u odnosu na isti period prošle godine.

Za sedam meseci izrečeno je 15.000 hitnih mera (zabrana prilaska i kontaktiranja žrtve i udaljenje nasilnika iz stana, evidentirano je oko 3.000 krivičinh dela koja se odnose na nasilje u porodici).

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36.

(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renata

    16. avgust 2019 | 14:50

    Zanimljivo je da su ocusi obicno starci.Pretpostavljam da je majka dosta mladja od njega.Nije mu dovoljna mlada zena nego bi i njeno dete.Made zene s detetom udaju se za starce misleci da su to zreli muskarci.Ako nije sazreo do dvadeset pete nikad nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA