• 10

Majka i ćerka iz Srbije stradale su u snu u Bugarskoj, a ova povreda za njih je bila fatalna

Za volanom bio je otac M. R. (60) kojem se lekari i dalje bore za život

  • 10

U petak ujutru, na magistrali u Bugarskoj koja vodi ka Grčkoj, dogodila se stravična tragedija u kojoj su nastradale majka i ćerka iz Srbije, dok se otac i dalje bori za život.

Porodica iz Pirota krenula je na odmor u Grčku, a kod mesta Kočerinovo u Bugarskoj došlo je do direktnog sudara njihove "fiat pande" sa autobusom koji je saobraćao na relaciji Blagojevgrad-Sapareva banja.

Majka i ćerka

Anđela Rančić, Foto: Facebook

Na licu mesta od naprsnuća vrata nastradala je majka Svetlana Rančić (54), dok je ćerka Anđela (16) od istih povreda preminula na putu ka bolnici. Obe su, u trenutku nesreće, spavale, saznaje Pink.rs.

Majka i ćerka

Foto: Facebook

Za volanom bio je otac M. R. (60) kojem se lekari i dalje bore za život. Za sada nije poznato zašto je on prešao u suprotnu traku, nakon čega je i došlo do fatalnog sudara.

VIDEO: Vozi oprezno jer "Ima samo jedan put"

(Telegraf.rs/Pink)

Komentari

  • Milena

    Pa kakvi ste to ljudi , mozda je coveku pozlilo za volanom i desilo se zlo , odakle vam pravo , svima vama , da sudite i pametujete ?

  • Siribuco

    NIKADA, AMA NIKADA NISAM VOZIO NOCU PO CENU BILO CEGA, JER DAN JE DAN !!!!!!

  • Pilot

    Fiat panda je gradski auto nije auto za dalja putovanja. To pre svega nije siguran auto kao ni jedan mali gradski auto u slucaju jacih udaraca!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima