• 36

Policija zatekla mladića kako gura kolica, telo svog brata: Ubistvo u uglednoj šabačkoj porodici

Mogući motiv ubistva - narušeni porodični odnosi između braće, saznaje Telegraf.rs

  • 36

Ubistvo u uglednoj porodici u Šapcu otkriveno je jutros oko tri sata. Kako saznajemo, tragedija je potresla mirni kraj Šapca u kome je ugledni šabački profesor i slikar P. G. živeo sa tri sina. U istom danu je otkriveno telo jednog od sinova, i osumnjičeni za ubistvo - njegov brat.

- Policijska patrola je jutros oko 3 sata primetila mladića kako gura ručna kolica i kreće se u pravcu Vodovoda. Zaustavili su se i imali su šta da vide, u kolicima je bilo beživotno telo mladića - otkriva izvor Telegrafa.rs.

Izvor Telegrafa.rs iz istrage otkriva da je, po svemu sudeći, ubistvo planirano ranije. Navodno je B.G. već bio iskopao rupu u blizini Vodovoda, koji se nalazi u produžetku Ulice oslobođenja, u kojoj je živeo. Po tome, nakon što je usmrtio rođenog brata, krenuo je da se na kolicima otarasi leša.

B.G. (20), koji je zatečen kako gura kolica sa telom je priveden i osumnjičen za ubistvo starijeg brata (24).

Iz izvora bliskih istrazi navodi se da je mogući motiv ubistva narušeni porodični odnosi između braće.

Kuća ubistvo Šabac, brat brata

Porodična kuća u Šapcu postala je mesto zločina / Foto: Telegraf

Podsećamo, sumnja se da je on u porodičnoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom dvadesetčetvorogodišnjem bratu, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

On je osumnjičen za ubistvo i biće mu određeno zadržavanje do 48 časova. Uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

VIDEO: "Ukoliko nekog želite da ubijete i prođete nekažnjeno, dođite u Šetonje":

(D.G.)

Komentari

  • Predator

    Dje će na brata bože me sačuvaj bolje da je sebe upucao

  • ???

    Zbog cega su ugledna porodica? Samo jer se bave poslom u prosveti? Kako su ugledna porodica kad niko od komsija nema nista lepo da kaze za njih?

  • Veteran

    Policija je već znala da su problematicni, zato ga je i zaustavila radi provere, a i da im proso sutra dan bi ga uhapsili jer bi im bilo dovoljno jasno da je on počinio ubistvo,vidi se malom u faci da nije dobro bazdaren..

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima