• 4

"Spasioci upomoć! Čovek pluta" U Savi kod Šapca isplivao leš: Očevici dozivali pomoć

- On je plutao od mosta, tako da je verovatno neko vreme bio u vodi. Možda je doplivao odnekud, to niko ne zna - pričaju kupači

  • 4

Iz reke Save kod Šapca danas oko pet popodne izvučeno je telo muškarca, čiji identitet policija još nije utvrdila. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, a naložena je obdukcija da bi se utvdilo kako je čovek preminuo.

Telo muškarca koje pluta po sredini reke Save na plaži Stari grad u Šapcu prvi su primetili mladići na čamcu i počeli da dozivaju pomoć.

- Čuo sam kako oni dozivaju: "Spasioci upomoć, spasioci upomoć, čovek pluta". To sam odlično čuo, a već sam bio na klenačkoj strani - priča jedan od očevidaca, pa dodaje: "Prišao sam na jedno pedesetak metara. Rekao sam momcima iz čamca da ga okrenu na leđa. Međutim, oni nisu smeli. U tom trenutku došli su i spasioci i izvadili su ga na čamac, ali on nije davao znake života".

Hitna pomoć stigla je u roku od nekoliko minuta. Međutim, nesrećni čovek je, kako he rečeno, bio bez pulsa, disanja i srčane radnje. Pokušali su reanimaciju, ali beuspešno.

Mrtvo telo, leš, uviđaj, kesa, policija, ubistvo

Policija za sada telo vodi kao N.N. lice; Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Oni su pokušali da ga ožive, ali nije vredelo. On je, po svemu sudeći, već neko vreme bio mrtav - priča čovek koji je sve ovo video.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovek bio neko vreme u vodi, te da ga je donela struja.

- On je plutao od mosta, tako da je verovatno neko vreme bio u vodi. Možda je doplivao odnekud, to niko ne zna - pričaju kupači.

Policija za sada utopljenika vodi kako N. N. lice.

U poslednja dva dana prijavljeno je jedno utapanje migranta koji je ušao u Drinu da se okupa i nije izronio, a obdukcija ovog tela daće više podataka o kome je reč i kako je nastupila smrt.

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Goran

    Pa da, junacine, verovatno od straha zavristale kukavice

  • Jeca

    Baš hrabri momci...

  • N

    Sta je ovo u zadnjih mesec dana spopalo Sabac, samo neke nesrece i ubistva

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima