Zločin od kojeg Leskovac još drhti: Dragan pucao u prijatelje svoje žene, za 20 minuta ubio 7 ljudi

Čedić je za 20 minuta ubio 7 ljudi na 3 lokacije; Ovaj zločin Leskovčani nikad neće zaboraviti; Ubistvo u Jabukovcu ih je podsetilo na ono što su preživeli u svom kraju

  • 1
Dragan Čedić Foto: MUP Srbije

Leskovčani se i dalje s gorkim ukusom u ustima sećaju 27. jula 2002. godine kada je Dragan Čedić (32) za samo 20 minuta, na tri različita mesta ubio bivšu suprugu Biljanu (28) i šest članova tazbine, dok je četvoro članova ženine familije i prijatelja lakše i teže ranio.

Dragan Čedić je prvo u bilijar klubu "Sedam" u Ulici Filipa Višnjića 11, u 23.55 sati, ubio Nenada Lukića (31) i ranio Slavoljuba Kržalića (47), a potom se "vartburgom" dovezao pred porodičnu kuću svoje supruge Biljane (28), u Ulici Mila Ćalovića 17, i pet minuta posle ponoći upao i iz automatske puške pucao i ubio pet osoba, a jednu ranio.

U kući svoje tašte Čedić je ubio bivšu suprugu Biljanu Čedić (28), njene sestre Ivanu Kalčić (31) i Jelenu Zdravković (25), Jeleninog supruga Bobana (24) i Biljaninu komšinicu Jelenu Zlatković (29), a ranio njenu drugaricu Maju Bojković (26).

U vreme ubistva na spratu kuće u kojoj se odvijala drama spavalo je dvoje dece.

Svoj smrtonosni pir ubica završava deset minuta kasnije u Ulici Cara Uroša 49, 500 metara dalje, u kući Biserke Ristić (48), tetke ubijenih sestara, koju ubija, a njenog supruga Blagoja (51) i sina Đorđa (16) ranjava.

(Telegraf.rs/leskovackevesti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA