≫ 

Očuh devojčice za kojom se tragalo 2 dana priveden zbog sumnje da je primorao na seksualne odnose

Devojčica je pronađena jutros u okolini Novog Sada

  • 47
Jana Srnka Foto: Facebook/Občianske združenie "Vrana" Kysáč - Udruženje građana "Vrana" Kisač

J.V. (39) iz Kisača, očuh devojčice J.S. (13), koje je pronađena jutros nakon dvodnevne potrage, priveden je zbog sumnje da je ovu maloletnicu primoravao na seksualne odnose, potvrđeno je iz novosadske policije za Telegraf.rs.

Kako saznajemo, u toku je istraga povodom ovog slučaja.

Devojčica je pre dva dana pobegla od kuće i poslednji put je viđena u Novom Sadu. Jutros je pronađena u okolini tog grada, bez vidljivih povreda na telu.

- Devojčica je pobegla iz razloga što je trpela nasilje, to je sve što mogu za sada reći - kazao je za Telegraf.rs Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić", na čijoj je mreži "Nestali Srbija", takođe apelovano na sve koji imaju informacije o ovom detetu da se jave policiji.

Jurić je sinoć na svom Fejsbuk profilu razotkrio muškarca (39) iz Kisača koji je, kako se sumnja, zlostavljao svoju maloletnu pastorku. 

- Danas u Kisaču kod Novog Sada J.V. (39) priznao da je duže vreme imao seksualne odnose sa maloletnom pastorkom (13). Određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Neka se ti sati pretvore u godine! - poručio je Jurić na svom Fejsbuk nalogu.

Iz novosadske policije je za Telegraf.rs potvrđeno da je ovaj slučaj povezan sa nestankom J.S. (13) iz Kisača, koja je jutros pronađena živa i zdrava.

VIDEO: Zlostavljači ucenjuju decu, a njihove najgore pretnje na kraju se obistine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    28. avgust 2019 | 10:37

    Da cujem sad komentar od onih koji su govorili da je pobegla kod decka,proradili hormoni,otisla u provod,neko napisa da je vise ne bi u kucu pustio da joj je roditelj itd.itd.osude i osude,zato nikoga ne krivite i ne osudjujte kad neznate pozadinu desavanja u kuci te porodice u kojoj se desi nesto ovako.

  • Jaaaoooo

    28. avgust 2019 | 10:40

    Svaki dan čitamo, kako nesrećne devojčice zlosrecnim izborom svojih prostakusa majki trpe najgori vid zlostavljanja. Ajde bre, jednog od njih objesite nasred Terazija!

  • Aaaa

    28. avgust 2019 | 10:52

    Majke koje se odluce za drugu vezu ne razmisljaju o tome sta moze da snadje njenu decu,bez obzira da li ima sinove ili kceri. Nastranih osoba je sve vise!!!!Devojcici zelim brz oporavak a njemu-dozivotnu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA