"Nisam ubica, samo sam hteo da je smirim": Sramna odbrana Jašarija, kome se sudi za ubistvo ćerke

Optužen je da je pod dejstvom alkohola i marihuane svoje dete udarao rukama po glavi i telu i to zato što je plakalo

  • 6

"Jesam kriv. Ali nisam ubica, nisam hteo to namerno da uradim. Kajem se", ovo je izjavio je Ferdi Jašari na početku suđenja za ubistvo petomesečne ćerke prošle godine u Zemunu.

On se tereti za teško ubistvo, odnosno da je držeći devojčicu u levoj ruci - desnom otvorenom šakom udario više puta u predelu lica.

- Hteo sam da je smirim. Nisam hteo da je udarim pesnicom. Nisam imao kontrolu zbog droge. Udario sam je po butini i dva puta pesnicom iza glave - ispričao je Jašari pred većem Višeg suda u Beogradu.

Ferdi Jašari optužen je da je pod dejstvom alkohola i marihuane svoje dete udarao rukama po glavi i telu i to zato što je plakalo.

Jašari je optužen za najteže krivično delo - teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od 10 do 40 godina zatvora.

Optuženi, inače, sa vanbračnom suprugom ima trogodišnjeg sina.

Mediji su ranije preneli da se tokom saslušanja u tužilaštvu branio "da je dete pretukao u rastrojstvu zbog narkomanske krize".

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ledeni

    29. avgust 2019 | 14:16

    Ne bi se ti lepo proveo da se ja pitam, ali te ne bih ubio. Svakog dana po 12 sati bi krcio korov po ovoj nasoj Srbiji kog ima na sve strane. Jeo bi do kraja zivota koru hleba i pio casu vode dnevno. Pa ti zivi sto se mene tice i sto godina. Kad ne budes mogao da radis izbacili bi koru hleba i vodu i to ti je to. Sto se mene tice posteno.

  • Anka

    29. avgust 2019 | 14:10

    Ma kako da ne SMRADU JEDAN

  • Seka

    29. avgust 2019 | 14:11

    Opale ti obadvije sto se ti neubi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA