Manijak pratio Nišlijku (23) do kuće, pa pokušao da je siluje: Grizao je za lice i udarao pesnicama

"Pokušavao je da mi skine šorts, a ja sam se grčevito odupirala što ga je iznerviralo. Počeo je da me udara pesnicama po glavi, mislila sam da ću se onesvestiti"

  • 43
Povreda, manijak Foto: Privatna arhiva

Nišlijka (23) umalo je silovana rano jutros u centru Niša kada je Leskovčanin S.S. (23) zaskočio u ulazu zgrade u kojoj živi. Manijak je prestravljenu devojku koja mu se žestoko oduprla grizao za lice i udarao, ali je hrabra Nišlijka uspela da ga izgura iz hodnika nakon čega su se ulazna vrata automatski zatvorila, što ju je spasilo.

Napadač je uhapšen, protiv njega je podneta krivična prijava za razbojništvo jer joj je oteo mobilni telefon kojim je pokušala da pozove pomoć i biće priveden na dalje postupanje Osnovnom javnom tužilaštvu.

Ono što ovaj slučaj čini još stravičnijim je što je muškarac pratio devojku iz kafića u kojem je bila sa momkom, sačekao da on ode nakon što ju je dopratio do kuće a zatim je napao.

- Oko 23.30 sati otišao sam sa njom do kafića, sve je bilo uobičajeno do 2.30 sati kada su nam se za stolom pridružila trojica nepoznatih mladića, među kojima je bio i on. Bili su pripiti, počeli su da lome čaše i flaše, a taj momak nije skidao oči sa moje devojke. Video sam da tu nešto ne štima, to je bio pravi "psiho" pogled, pa sam jedva dočekao da se oslobodi drugi sto i zamolio ih da pređu za njega. Njemu to nije bilo pravo, pa mi je rekao:"Znaš li ti ko sam ja i ko je moj brat?" Rekao sam mu da me to ne interesuje, oni su se pomerili i pomislio sam da će se na tome završiti - opisuje momak napadnute devojke događaje koji su prethodili nasrtaju na nju.

Povreda, manijak Foto: Privatna arhiva

Ona je oko 3.30 odlučila da kene kući, ali je njen mladić kao da je slutio zlo, odlučio da je otprati.

- Dopratio sam je na desetak metara od ulaza u zgradu, smatrao sam da je bezbedna jer je pred vratima stana i vratio se u kafić. Nisam imao pojma šta se desilo dok me njena sestra nije pozvala i rekla mi da je napadnuta - priča ovaj momak.

Vidno istraumirana devojka sa očiglednim povredama po telu kaže da je manijaka primetila iza sebe, ali nije brinula jer je bio sa nekim momcima.

- Išao je iza mene i pričao nešto nesuvislo kao:"S kim se ti to ljubiš, koji su to slepci?" Smatrala sam da će na tome ostati i krenula ka vratima zgrade da bih iznenada osetila udarac s leđa. Oborio me je i ugrizao za obraz, pokušavao je da mi skine šorts, ali sam srećom imala jak kaiš tako da se mučio, a ja sam se grčevito odupirala što ga je iznerviralo. Počeo je da me udara pesnicama po glavi, mislila sam da ću se onesvestiti. Uspela sam da dograbim telefon kako bih pozvala pomoć, a on je pokušao da mi ga uzme. Dok smo se otimali oko aparata, uspela sam da ga odgurnem i on je proleteo kroz vrata koja su se automatski zatvorila. On je bio toliko drzak da je ostao pred vratima ne pokušavajući da pobegne. Otrčala sam do stana, pa je moja mlađa sestra pozvala policiju i mog momka, a on je uhapšen - priča mlada Nišlijka.

Povreda, manijak Foto: Privatna arhiva

Napadnuta devojka kaže da nema govora da je manijak hteo samo da je opljačka.

- Novac ga nije interesovao, kod mene je ostala torbica, a telefon je zgrabio samo da ne bih mogla da pozovem pomoć - rekla je ona.

Na devojčinu nesreću, u prizemlju zgrade u kojoj je napadnuta nema stanara već su tu firme, tako da nije bilo nikog da čuje njene pozive u pomoć.

Policija je saopštila da je kod napadača pronađen devojčin mobilni telefon koji joj je vraćen. Kako saznajemo, S.S. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko ga trpi pozovite broj 0800350036.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinka Simonović

    30. avgust 2019 | 22:12

    Čemu inicijali? Kad komunalci zaplene robu na ulici napišete puno ime i prezime kao da je čovek prodavao ne znam šta, a ne da se snalazi za život. Ovog manijaka štitite inicijalima kao da je beli medved.

  • Tt

    30. avgust 2019 | 21:30

    Nekada su seksualni manijaci bili uglavnom sredovečni i usamljeni gradski cudaci , a danas razmažena pijana omladina koja ima zaštitu od moćne mame , tate ili brata.

  • Nada

    30. avgust 2019 | 21:46

    Dozivotna robija dok nije napravio jos vece zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA