≫ 

Provodili se celu noć, pa stradali u kolima: Poslednji trenuci poginulih iz udesa u Vladimirovcu

Meštani Vladimirovca ispričali su da se automobil kretao velikom brzinom iz pravca Vršca ka Pančevu

  • 11
Stradali Foto: Facebook

Snežana Stojanović (36) iz Beograda i Perica Dupski (48) iz Izbišta poginuli su u jezivoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila juče u 4.45 u selu Vladimirovac kod Alibunara. Nesreću je navodno izazvao Snežanin suprug Ivan, koji je upravljajući "pežoom" sleteo s puta i zakucao se u kuću.

Snežana je preminula na mestu, dok je Perica izdahnuo na putu do bolnice. Teške povrede zadobio je vozač "pežoa", kao i Joan A. (27), koji je bio s njima u automobilu.

Meštani Vladimirovca ispričali su da se automobil kretao velikom brzinom iz pravca Vršca ka Pančevu.

udes kod vladimirovaca, alibunar Foto: Aleksandar Tokin

- Udarac u zid nas je sve probudio. Iz kola su se čuli jauci. Vozač je bio na nogama pored olupine, moguće da je ispao, ali je uspeo da ustane. Žena koja je sedela na mestu suvozača nije davala znake života, iza nje je bio muškarac, koji je pokušavao da izađe, ali nije mogao da otvori vrata. Nisam uspeo ni ja da ih otvorim, kao da su bila zakovana. On je na kraju svom silinom udario vrata i izašao - prepričava Petar Sekešin, koji je među prvima pritekao u pomoć.

Sekešin kaže da je prizor bio stravičan.

- Muškarac koji je sedeo iza žene verovatno nije bio vezan i od udarca je bukvalno odvalio njeno sedište i nabio je na instrument-tablu - kaže on i dodaje da je tek kasnije primetio da je u autu i mladić.

- Sedeo je iza vozača i prilikom udarca pao između sedišta. Bio je bez svesti - priča potreseni sagovornik Kurira.

Stradali Perica Dupski, Foto: Facebook

Kako kaže, vozač "pežoa" se žalio na bolove u nogama, dok se drugi žalio na bol u stomaku i pričao je da se guši.

- Kasnije sam saznao da je taj čovek preminuo na putu do bolnice. Dok sam im pomagao, oni su bili unezvereni, u bolovima i pod stresom. Za ženu i mladića nisu ni pitali - priča Sekešin i napominje da vozač nije uspeo da savlada krivinu, zbog čega se zakucao u kuću.

- Kočio je, vide se tragovi, ali... - završava on.

Sudeći po Fejsbuk profilu Ivana Stojanovića, on, supruga i njegov prijatelj Perica su veče pre nesreće proveli u kafiću u mestu Vlajkovac.

- I ženu sam naučio da pije "džek danijels". Povratak s manjeg puta, kod druga u kafiću - napisao je Ivan nekoliko sati pre tragedije iznad fotografija na kojima su on, Snežana i Perica, ne sluteći da im je to poslednja zajednička slika.

Stradali Snežana Stojanović, Foto: Facebook

- On je trenutno u Beogradu u bolnici i lekari se bore za njegov život. Analize krvi će pokazati da li je bio pijan. I drugi preživeli mladić je u jako teškom stanju - rekao je izvor.

Ivan Stojanović s nastradalom suprugom ima maloletnu decu, a nedavno su se vratili s porodičnog letovanja u Grčkoj. Ivan se inače bavi prevozom putnika u inostranstvo.

- Jaoj, Ivane, šta napravi, brate moj? Snežo, počivaj u miru, i ti, Pero, brate moj - napisao je jedan prijatelj stradalih na Fejsbuku.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    31. avgust 2019 | 08:51

    Maloumnici koji pijani prave saobracajne nesrece kao po pravilu prezive. Preziveo vozac Bmw-a, a ubio troje, prezivela ona sto se zakucala u stub I ubila cetvoro, preziveo ludak koji je skodom ubio cetvoro...Posto ovakve masovne ubice prezive trebali bi dobiti drakonske kazne I to javno objavljivati...Prvo dozivotna zabrana voznje u bilo kojoj kategoriji, zatim zatvor za visestruko ubistvo, naknada stete po svim osnovama, odnosno za pobijene, za sva lecenja, za kasnije izdrzavanje invalida, apsolutno za svaki dinar. Ono sto nemoze da plati preracunati u zatvorske dane sa fizickim radove. Ovako se sve nastavlja, a gradjani od svojih poreza I zdravstvenih osiguranja sve placaju, a maloumnici pijani za dve tri godine ponovo za volanom spremni da ubijaju...

  • Svašta

    31. avgust 2019 | 08:37

    Uvek, ali uvek pun auto posle neke cirke, cika i vriska u kolima mizika do daske, svi pričaju u glas, vozača drma adrenalin gas patos i kraj, bandera zid ili šleper

  • Ss

    31. avgust 2019 | 08:57

    Ej pusto pice sta radi i da nemoz narod da se opameti da nesedaju pijani za volan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA