≫ 

Nove informacije o slučaju smrti mladoženje: Da li je zaista hteo da se ubije i gde je bila žena?

Mnogi prijatelji i poznanici prosto ne mogu da poveruju da je Tuzinac odlučio da sebi prekrati život

  • 26
Samir Tuzinac Foto: Shutterstock, Facebook

Nepoznate okolnosti i činjenica da ništa nije ukazivalo na suicidne namere Samira Tuzinca na medenom mesecu u Turskoj, navelo je brojne njegove prijatelje i poznanike da se pitaju nije li, ipak, njegov pad koji se dogodio u petak, samo nesrećan događaj.

Juče i danas od pokojnika opraštaju se brojni prijatelji, rođaci, poznanici, komšije, a svi govore da su izgubili velikog čoveka. Tuzinac je bio religiozan momak, koji potiče iz ugledne porodice - majka mu je poznata profesorka geografije u jednoj osnovnoj školi, kako je pisao Telegraf. Tek pošto se oženio i otišao na medeni mesec, u Srbiju su stigle strašne vesti.

Njegova porodica odmah se zaputila u Tursku i čini se da sve do njihovog povratka neće biti više informacija o detaljima ove tragedije.

Tursku i Srbiju juče je obišla slika mlade udovice u zagrljaju svoje svekrve - ožalošćena žena bila je bleda i nema, zatvorenih očiju prepustila se majci svog sada pokojnog supruga, koja ju je tešila.

Samir Tuzinac Foto: Facebook

Mnogi prijatelji i poznanici prosto ne mogu da poveruju da je Tuzinac odlučio da sebi prekrati život, a i oskudne informacije koje pristižu iz turskih medija su oprečne.

- Iz Turske je javljeno da je Samir skočio sa šestog sprata i na licu mesta ostao mrtav. Još ne verujemo u tu zvaničnu verziju, jer znamo da nijedan razlog nije imao za samoubistvo. Sumnjamo da je možda izašao na teresu, okliznuo se i pao. Čim je u naš grad stigla ova strašna vest, njegovi najbliži su otišli po njegovo telo, i kada ga dovezu u Novi Pazar znaćemo šta se tačno dogodilo - priča jedan od Batovih komšija za lokalne medije.

Prve informacije iz Turske bile su da je Samir izgubio ravnotežu i stropoštao se sa 6. sprata, a zatim su mediji izneli drugu verziju priče - da je kobnom skoku prethodila žučna rasprava.

Navodno, tenzija je rasla, Samir nije mogao da izdrži i impulsivno je načinio korak koji ga je odveo u smrt.

Međutim, u međuvremenu pojavila se i informacija u turskim medijima da se njegova supruga tuširala u trenutku pada, a zatim da je spavala, što otvara još pitanja o celom slučaju.

- Njegova majka nije ni znala šta se dogodilo, rekli smo joj da je povređen, kako bi mogla uopšte da otputuje u Tursku. To su strašne vesti i ne bi trebalo osuđivati čoveka pre nego što se razotkrije šta se tačno desilo. Bio je raspoložen, normalan, srećan zbog ženidbe - priča jedan od poznanika.

VIDEO: Komšije čaršafima uhvatile dete koje je palo sa 5. sprata zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. septembar 2019 | 14:17

    Samo Bog zna sta je istina, jer je upravo nju poneo sa sobom.Tuga.Porodici iskreno saucesce.

  • miki

    1. septembar 2019 | 14:31

    Ona “mlada” izgleda kao muskarac sa slike. Grli je njena majka. Izgledaju kao da su iz proslog veka... njegova majka stoji i nije zamotana u te calme

  • Casper👻

    1. septembar 2019 | 14:42

    Kakav li je to hotel sa pet zvezdica gde ako se oklizneš padaš sa terase? Postoji li ograda na toj terasi? Slučajnost ovde ne postoji ni pola posto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA