≫ 

Jezive scene sa mesta nesreće u Kraljevu: Ovde je u ilegalnoj trci poginula devojčica (15)

Ekipa Telegrafa bila je na mestu nesreće u Kraljevu, gde je poginula petnaestogodišnja K. M.

  • 30

Prošlo je šest dana od kobne saobraćajne nesreće u Dositejevoj ulici u Kraljevu u kojoj je poginula K. M. (15), ali tragovi ovog užasa su još vidljivi. Delovi "opel astre", u kojoj su bile K. M. i njena drugarica, a nakon što je auto udario u banderu, i dalje su pored puta. Na travnjaku je ostala jedna ženska papuča - podsetnik na noć koju će malo koji Kraljevčanin moći da zaboravi.

Kraljevo, ulicna trka, poginula devojka Mesto nesreće gde je "opel astra" pokosila bandere pored puta, Foto: Marko Jovanović

Očevici koji su se našli na mestu nesreće, sećaju se "zvuka poput eksplozije", kukanja i scena kao iz horor filma.

- Prošla je ponoć kad sam čuo da je nešto puklo poput groma ili eksplozije i izjurio sam odmah na ulicu. Video sam raskomadanu "opel astru", delovi su bili na sve strane. Četiri bandere bile su pokošene po ulici, kablovi svuda, opšti haos. Jedna devojčica ležala je u krvi pored puta, dok je druga od siline udara odletela u žbunje, čulo se glasno kukanje. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć. Prizor je bio da vam se digne sva kosa na glavi - kaže jedan od očevidaca.

Kraljevo nesreća Uništen automobil "opel astra" nakon nesreće, Foto: Privatna arhiva

Zvuk sudara probudio je i stanovnike Dositejeve ulice, koji su u strahu izašli iz domova da vide o čemu je reč.

- Najpre se čulo zujanje motora kad je u velikoj brzini, zatim kočnice i ekplozija. Pretpostavila sam da je reč o sudaru, a čim sam izašla iz kuće shvatila sam da je u pitanju teška saobraćajna nesreća. Zvala sam Hitnu pomoć, ali oni su već bili na putu. Slike krvi i te dece na ulici nikad neću moći da zaboravim - seća se stanarka ispred čije kuće se dogodio sudar, navodeći da ovo nije prvi put da čuje "kako se deca trkaju Dositejevom ulicom".

Kraljevo, ulicna trka, poginula devojka Na travnjaku pored mesta nesreće je ostala jedna ženska papuča, Foto: Marko Jovanović

Kako saznajemo, te kobne večeri, vozač "opel astre" vozio je petoro ljudi, među kojima su bile K. M, njene dve drugarice E.C. (15) i A.Č. (15), kao i još dva momka. Navodno, pored njega je naišao automobil niških registracija i oni su se dogovorili da se trkaju. 

Kraljevo, ulicna trka, poginula devojka Delovi "opel astre" koja se raspala od sudara, Foto: Marko Jovanović

Podsećamo, svedoci nesreće su naveli da su automobili vozili dosta brzo. Mladić koji je bio sam u automobilu udario je otpozadi drugi automobil "opel astru", prepunu mladih. Od siline udarca, kako kažu očevici, "opel astra"je odletela u vazduh i pokosila četiri bandere. Vozilo se prevrnulo četiri, pet puta, a dve devojčice su izletele kroz šoferšajbnu. Preminula devojčica zadobila je prelom kičme i povrede glave, dok je devojčica E. C. povredila lobanju. Ostali su u stabilnom stanju, a među njima je i devojčica A. Č.

K. M. je nakon nesreće odvezena u KBC u Kragujevcu, gde su se lekari borili za njen život. Dva dana je provela na aparatima, nakon čega je, u utorak uveče, zvanično proglašena mrtvom.

Ona je danas sahranjena na groblju u Kraljevu. 

(I. Nedić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    5. septembar 2019 | 22:24

    Roditelji!!!! Dali ste vi bre normalni? Ajde sto vasa deca izginu ali za ovo bi i vas na dozivotni goli otok! I ne mojte da mi pricate da su drugi odgovorni! Ajde vise pocnite da zatvarate i roditelje njihove. Stvarno je dosta bilo. Duse male nisu zivot ni videli! Zato nam u ovoj banana drzavi i ide tako! Porodice ne znaju da vaspitavaju decu , kraj priiicee! Ne postoje porodice i normalni uzori a kamo li postovanje vise. Zao mi dete sto si poginulo i sto te nisu naucili da biras drugare i da otvoris oci da vidis zivot pravim ocima. Da cenis prave srvari ne ove retardirane vrednosti! A vamo sto unistavate tudje zivote...... Jaoooo

  • Srdjan

    5. septembar 2019 | 19:46

    Bravo roditelji svaka cast sve vas u zatvor treba stavit !!!!

  • Kraljevcanin

    5. septembar 2019 | 20:49

    Meni je jedno interesantno. Taj monstrum je popio 3 piva poneo 4 maloletnih lica i otiso se trkati. I nasa policija mu uzima 4 sata posle udesa alko test ????? E srbijo sljivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA