Manijak koji je pokušao da siluje baku u Kruševcu je njen prvi komšija: Iživljavanje prekinula ćerka

Starica je ležala na krevetu, jer je nepokretna, a B. S. je pokušao da je obljubi tako što je krenuo da je dodiruje po intimnim delovima tela

  • 13

Drama u selu Konjuh kod Kruševca dogodila se u četvrtak kasno po podne, kada je meštanin B. S. (56), kako se sumnja, pokušao da obljubi nepokretnu staricu (73).

Nesrećna žena je, navodno, usred bludničenja pala s kreveta, a ko zna kako bi stradala da iživljavanje nije prekinula njena ćerka, koja se vratila kući.

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", žrtva i osumnjičeni su prve komšije.

- Starica je ležala na krevetu, jer je nepokretna, a B. S. je pokušao da je obljubi tako što je krenuo da je dodiruje po intimnim delovima tela. Žena, inače, živi sa ćerkom, koja u kobnim trenucima nije bila kod kuće. Nesrećna žena je čak pala s kreveta... Sve je prijavila ćerka, koja je, kada je došla kući, zatekla komšiju. I ona i žrtva su u velikom šoku - iznosi izvor "Novosti".

Osumnjičeni muškarac nema iza sebe kriminalni dosije.

Kruševačka policija brzo je reagovala i uhapsila meštanina Konjuha zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem u pokušaju.

- On se sumnjiči da je pokušao da obljubi nepokretnu ženu (73) u njenoj kući. Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova - navode u PU Kruševac.

B. S. je priveden u četvrtak uveče i odmah mu je određena mera zadržavanja, a slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Osumnjičeni tek treba da bude saslušan.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    7. septembar 2019 | 07:58

    U ludnicu sa debilom! 10 godina robije .

  • mirjana

    7. septembar 2019 | 06:49

    Sve vise bolesnika sakrivenih. Vise se ne sme nikom verovati. Ovo je najgnusnije sto sam procitala od svih nakaradnosti koje se desavaju... Reci nemam. Boze spasi nas.

  • LA

    7. septembar 2019 | 00:25

    Da li je moguce da ovakav monstrum seta slobodno ulicama? Nadam se da ce umreti u zatvoru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA