Druga saobraćajka kod Bora: Izašao iz svadbarske kolone pa se sudario s pežoom, povređeno petoro

Među povređenima su i dve maloletne osobe

  • 1
saobracajna nesreca sudar hitna pomoć Foto - ilustracija: Profimedia, Tanjug/Saša Petrović

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu dogodila u mestu Donja Bela Reka kod Bora.

Putem je išla velika kolona vozila u kojoj su bili svatovi. Bilo čak 700 zvanica, kada je vozač "mazde" izašao iz kolone i krenuo da pretiče ostale.

"Mazda" je ubrzala i ubrzo se direktno sudarila sa "pežoom 207" koji je nailazio iz suprotnog pravca. U "mazdi" su povređeni vozač N. M. (26), koji je zadobio nagnječenje karlice, i saputnici V. G. (17), koji ima prelom butne kosti kao i U. B. (16).

U "pežou" je povređena S. S. (27) i još jedna osoba, čije su povrede ozbiljnije, pa lekari razmišljaju da je transportuju na ortopediju u Klinički centar Srbije.

Podsetimo, danas se kod Bora, u mestu Nikoličevo, dogodila još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna ženska osoba.

Prema prvim informacijama sa terena, najverovatnije je vozač "folksvagena" izazvao udes, jer se nije uverio da je na tom delu puta bezbedno preticanje i direktno se sudario sa "dačijom".

Očevidac ove nesreće tvrdi da je vozač "folksvagena" prošao sa prelomom lakta. Kako se saznaje, on je trenutno na dijagnostici.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA