≫ 

Jezive fotografije mladića koji je skočio sa zgrade u Novom Beogradu: Ubio se iz drugog puta (FOTO)

Prvi put je porodica uspela da spreči mlađeg muškarca u nameri da se ubije

  • 45
samoubistvo, samoubica, skok, skocio muskarac 29 godina Foto: Čitalac Telegrafa

Mlađi muškarac (29) izvršio je samoubistvo skokom sa nedovršene garaže u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu.

Momak je skočio juče ujutru sa visine od oko 20 metara, saznaje Telegraf.

samoubistvo, samoubica, skok, skocio muskarac 29 godina Foto: Čitalac Telegrafa

Prema našim saznanjima, on je već jednom pokušao da se ubije, dan ranije, kada je probao da skoči kroz prozor u stanu, u čemu su ga ukućani sprečili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    8. septembar 2019 | 23:10

    Deco moja nesto cudno de desava izgledami CISTKA JE U TOKU I OSTAJU SAMO JAKI PSHICKI FIZICKI DUHOVNO.OVO NEMA VEZE SAMO SA NEMASTINOM I SIROMASTVOM OVO SU OZBILJNIJE STVATRI.BORITE SE JEDITE ZDRAVO I POMALO POSTITE I MOLITE SE .RADITE STA GOD POSLA IMA.UGASITE TELEVIZORE I MOBILNE BAREM JEDNOM NEDELJNO CEO DAN POSVETITE SAMO SEBI.

  • Ubica nindži

    8. septembar 2019 | 22:53

    Depresija je bolest 21veka. Teško je protiv nje se boriti. Ali se može boriti protiv ovog primitivizma i objavljivanja ovakvih fotografija. Ovo je dno dna, bez obzira na tugu koja je pogodila tu porodicu. Porodica treba hitno da vas tuži!!! Sram da vas bude.

  • Alex

    8. septembar 2019 | 22:44

    Izvinjavam se, ali dokle ce da ide tabloidna perverzija? Fotografija mladica na vrhu zgrade, napravljena par sekundi pre nego sto je oduzeo sebi zivot, fotografije sa uvidjaja ubistava, samoubistava, teskih saobracajnih nesreca, ruka ovde, glava tamo a sve upriliceno tekstom koji zivopisno opisuje zatecene scene, za slucaj da slika nije dovoljna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA