• 15

Beograđanin misli da je snimio Grua na Dunavu uoči pogibije koja je uzdrmala Srbiju (VIDEO)

Dalibor Andonov Gru vozio je kajt kad je košava naglo počela da duva

  • 15

Jedan Beograđanin sumnja da je juče sasvim slučajno snimio Gruovu poslednju vožnju kajtom, pre nego što je reper tragično stradao na Dunavu u Zemunu.

- Mislim da sam danas, sasvim slučajno, snimio pokojnog Grua kako vozi kajt na Dunavu kod Zemuna! Bog dušu da mu prosti - napisao je u komentaru na snimku.

Dalibor Andonov Gru vozio je kajt kad je košava naglo počela da duva, kažu očevici.

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo počela. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u "loop", odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je za Telegraf.rs očevidac.

Njegovi prijatelji izvukli su ga iz vode i pozvali Hitnu pomoć, međutim ona je samo mogla da konstatuje smrt.

Ta poslednja vožnja, pre nesreće, možda je sasvim slučajno zabeležena telefonom jednog prolaznika, koji nije ni znao šta će se desiti nedugo nakon što spusti kameru.

Pogledajte video:

VIDEO: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Fontana

    Spremio sam ti camac za raj,oprao ga i smorio jel nisam zeleo ovakvo jutro!!!poslednji pozdrav bratu od njegovih grobara sa istoka

  • kika

    Zašto mu drugovi odmah nisu pomogli ako su bili tu

  • Nexuz

    Gde smo bili za ovakve umetnike koji su kao Gru obeležili 90-te i detinjstvo svima nama?Sve se setimo ovakvih kad umru, a dok su živi i ne poštujemo ih. Tada su nam bitnije starlete od njih. Bitnije nam je da li se Luna svadja sa Markom ili kuka za Slobom. Mi jedino poštujemo žive kad umru. Zato nam je kulturološki tako, kako nam je. Zato je i gledan rijaliti zadruga j biće još uvek sve dok se narod ne osvesti i opameti. Tada čini mi se biće kasno.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima