≫ 

"Na istražnim organima je da li će objaviti snimak nesreće sa rampe kod Doljevca ili ne"

- To nema nikakve veze sa mojim ministarstvom - rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović

  • 2

Ministarka građevinarstva, saobraćaja I infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se istražni organi bave pitanjem nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca u kojoj je poginula Stanika Gligorijević i da je na njima da li će objaviti snimak sa mesta nesreće ili ne.

Stanika Gligorijevic, doljevac, Zoran Babic, nesreca kod Doljevca, naplatna rampa Stanika Gligorijevic / Foto: Privatna arhiva

- To je pitanje za istražne organe i na njima je da li će objaviti snimak nesreće ili ne, to nema nikakve veze sa mojim ministarstvom - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara u Vladi Srbije.

SRBIJA MORAVSKI AUTO-PUT Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Upitana o rušenju nelegalnog objekta na Kopaniku, ona je kazala da će to pitanje biti rešeno i da je to rekao i ministar policije Nebojša Stefanović.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije nego

    12. septembar 2019 | 13:56

    Treba svako da zida gde misli da treba. Legalizacija se svakako neće nikad zabršiti, jer je nemoguce srušiti više od 2/3 Srbije ... !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA