≫ 

Izboden MMA borac u Novom Sadu usred bela dana

Hitna pomoć je zatekla muškarca sa povredama glave, brade i višestrukim ubodima, uglavnom u predelu nogu, koji je obilno krvario i gubio svest

  • 7
Damir Dado Mihajlovic

Printskrin: Youtube/Serbian Battle Championship - SBC

Novosađanin Damir Dado Mihajlović (37) izboden je oštrim predmetom danas oko 14 časova u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića 12, kod jednog kafea. Za sada nema više informacija šta se dogodilo, ali, kako navode pojedini stanovnici ovog dela Novog Sada, muškarac je pronađen sa višestrukim ubodima.

U Hitnoj pomoći kažu da su došli po pozivu policije i zatekli muškarca sa povredama glave, brade i višestrukim ubodima uglavnom u predelu nogu koji je obilno krvario i gubio svest.

Damir Dado Mihajlovic

Foto: Facebook/Damir Dado Mihajlovic

- Pacijent D. M. primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posekotinama po telu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkolenice. Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije - rekao je Siniša Knežević, PR KCV.

Ulica Miše Dimitrijevića je zatvorena za saobraćaj u delu gde se dogodio incident i policija obavlja uviđaj. Za sada od Policijske uprave Novi Sad nema informacija o ovom incidentu.

Mihajlović je inače jedan od prvih srpskih boraca priznatih na međunarodnoj MMA sceni. 

(Telegraf.rs / 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    13. septembar 2019 | 17:02

    Ovaj lik se vec pojavljivao u crnoj hronici kako je prebijao goste kao pripadnik obezbedjenja Novosadskih klubova. I posle se cudimo kad ga izskasape na ulici.

  • Rasa

    13. septembar 2019 | 16:31

    I ovde ce pocinioci ostati nepoznati kao i u 99,9% ovakvih slucajeva koje su zavrsene sa smrtnim ishodom. Ovako nije bilo ni na divljem zapadu

  • Dusan

    13. septembar 2019 | 17:48

    Kako sejes tako zanjes !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA