≫ 

Monstrum iz Horgoša danima posle zločina dolazio u kafanu veseo, pred hapšenje tražio da čuje ćerku

Ubica je žrtvi vezao ruke lepljivom trakom, a onda nastavio da ga tuče bejzbol palicom, pa je čovek od zadobijenih povreda preminuo

  • 12

Nakon što je policiji u Horgošu stigla prijava da komšije danima nisu videle Ota Černjaka (57), pronađeno je njegovo beživotno telo. Odmah potom uhapšen je Petar Nikolić (54), koji je osumnjičen da je počinio stravičan zločin. Kako Telegraf.rs saznaje na licu mesta, Nikolić je uhapšen u kafani i nije se opirao.

Ubistvo je počinjeno pre nekoliko dana, a svemu je prethodila svađa u kafani. Nikolić i Černjak su sedeli za stolom, popili malo više, pa je Černjak u jednom trenutku počeo da priča o ženi Petra Nikolića. Njemu to nije bilo pravo, pa došlo do sukoba. Čak je i nasrnuo na Černjaka.

Danima posle svađe, komšije nisu videle Ota Černjaka i to im je bilo sumnjivo.

Nikolić je, pak, svako veče dolazio u kafanu, bio vrlo raspoložen i pričljiv, kao da se ništa nije desilo. Sedeo je s meštanima i razgovarao sa njima.

Horgos ubistvo

Foto: Branko Hrček

Kada je u petak uveče pronađeno beživotno telo Černjaka, policija je zbog događaja koji su prethodili ubistvu odmah posumnjala u Nikolića. Njega su našli za šankom u kafani.

- Nije pružao nikakav otpor pri privođenju. Policija ga je prvo legitimisala, rekli su mu da pokupi svoje stvari i krene sa njima, što je on uradio iste sekunde. Nisu mu čak ni lisice stavili. Znao je šta je uradio i nije se bunio - ispričao je za Telegraf.rs očevidac.

Samo nekoliko trenutaka pre nego što će policija doći u kafanu, tražio je od jednog čoveka da mu pozove ćerku koja živi u Novom Sadu, da joj kaže gde je i da je dobro.

Horgos ubistvo

Foto: Branko Hrček

Kako je policija saopštila, Nikolić je žrtvi vezao ruke lepljivom trakom, a onda nastavio da ga tuče bejzbol palicom, pa je čovek od zadobijenih povreda preminuo.

Utvrđeno je da osumnjičeni za ubistvo već ima aktuelne potrage zbog ranije izvršenih krivičnih dela.

- Oto je bio miran čovek, nije se mnogo družio sa ljudima. Nakon sto mu je otac umro, živeo je samotnjačkim životom.

Nije imao ni ženu, ni decu. Iza njega je ostao samo jedan pas - ispričale su nam komšije.

(Ivana Nedić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavke

    14. septembar 2019 | 19:45

    Vratiti smrtnu kaznu pod hitno!!! I to ne metak već ELEKTRIČNU STOLICU!!!! Dosta vise nasilnika i ubica!!!! Srbijo budi najbezbednija zemlja na svetu!!

  • Jms

    14. septembar 2019 | 19:36

    Da su ga na vreme potražili i uhapsili do ovoga ne bi došlo.Svaki dan sedi u kafani,nije se čak ni krio.

  • Nl

    14. septembar 2019 | 20:09

    Kako moze ziviti sa ocem koji je umro?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA