≫ 

Posvađao se i potukao sa komšijom zbog međe, pa ga izbo nožem po grudima: Krvavi obračun kod Niša

Povređeni muškarac je sa povredama opasnim po život zadržan na lečenju u niškom Kliničkom centru

  • 5
Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun Foto - ilustracija: Milena Đorđević

Niška policija uhapsila je S.Z. (55) jer je juče u Knez Selu nakon tuče, nožem zadao više uboda Dobrivoju Nikoliću (68) nanevši mu teške telesne povrede.

Kako saznajemo, krvavom obračunu prethodila je svađa zbog međe.

- Z.S. živi u Nišu, ali ima vikendicu u Knez Selu. Sa komšijom se i ranije sporio zbog međe, ali je juče sukob kulminirao potezanjem noža. Z.S. je komšiju više puta ubo nožem u grudni koš i on je sa povredama opasnim po život zadržan na lečenju u niškom Kliničkom centru - kažu sagovornici Telegrafa iz istrage.

Kako saznajemo u niškom Kliničkom centru, povređeni čovek je hitno operisan i trenutno je u stabilnom stanju.

- Pacijent je svestan i komunikativan, ima povrede trbuha, glave i ruke i njegovo stanje se intenzivno prati - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Policija je saopštila da je S.Z. lišen slobode odmah nakon pokušaja ubistva te da je kod njega pronađen nož za koji se sumnja da je korišćen za zločin.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden Višem javnom tužilaštvu - navodi policija.

"OSTAVIO JE MOG MUŽA DA UMRE"

Supruga teško ranjenog čoveka Divna kaže da je prava sreća da je Dobrivoje živ, s obzirom na to da u vreme obračuna bio sam kod kuće.

- Izbo mi je muža i pobegao, ostavio ga je da umre. Dobrivoje je nadljudskom  snagom uspeo da se dovuče do kapije i dozove komšije koje su ga spasile. Mnogo je krvario, da oni nisu bili tu, sigurno bi preminuo. Saznala sam šta se desilo tek kad sam došla s posla – priča zabrinuta supruga.

Komentarišući motiv krvavog obračuna, Divna objašnjava da je zločin kulminaciju višedecenijskih poremećenih odnosa zbog imovine.

- Taj čovek nam je dalji rođak, sa njegovima su se muževljevi sporili jer su nasledili susedne parcele, a to se nastavilo i kada je Dobrivoje postao vlasnik imanja. Šta god da je problrm, to je moglo lepim da se reši, a ne ovako da mi napadne muža zbog zemlje - kaže Divna.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    17. septembar 2019 | 21:30

    Hoce ljudi posto poto makar i za metar da udju u tudj plac malo im je svoje.

  • Kica

    17. septembar 2019 | 14:28

    Budale. Obicni kreteni!!!

  • RICINUS

    17. septembar 2019 | 14:27

    A što seljaci nezovu geometra nego se bodu noževima ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA