≫ 

Prolazili smo na 30 metara od jarka gde je nađen: Porodica o Miroslavu za kojim se tragalo mesecima

Telo mladića pronađeno je posle 79 dana u jarku na putu ka Zrenjaninu

  • 0
Miroslav Armacki Foto: nestalisrbija.rs

Miroslav Armacki (24) iz Melenaca, koji je nestao pre dva meseca, nađen je u subotu, posle 79 dana potrage. Njegovo telo pronađeno je u jarku na putu ka Zrenjaninu.

U potragu su koja je trajala dva i po meseca, pored brojnih članova porodice, prijatelja, meštana i policije, bili uključeni i dronovi za pretraživanje terena.

- Nije nam bilo suđeno da ga pronađemo, a nekoliko puta smo prošli na svega tridesetak metara od tog jarka koji se nalazi uz atarski put. Nije nam palo na pamet tamo da gledamo jer je jarak prilično nepristupačan i pun gustog rastinja. Praktično neprohodan - izjavio je za "Blic" jedan član porodice Armacki koji smatra da smrt njegovog rođaka nije bila nasilna, već da je u pitanju nesrećan slučaj.

Podsetimo, Miroslav je nestao 4. jula 2019. godine. On je poslednji put viđen toga dana oko 22 sata na izlazu iz Melenaca ka Zrenjaninu, zbog čega je ovaj teren danima detaljno pretraživan.

Kako je svojevremeno za "Blic" pričao brat pokojnog Miroslava Aleksandar Armacki, na dan kada je nestao nesrećni mladić je planirao da časti porodicu i prijatelje jer je dobio povišicu.

- Na dan kada je nestao zvao nas je na roštilj. Častio je zato što su mu u firmi u kojoj radi kao bravar - varilac povećali cenu radnog sata. Praktično je slavio povećanje plate. On je po prirodi šaljivdžija, a toga dana je bio posebno raspoložen zbog lepih vesti iz firme. Kasnije je otišao da isproba motor koji je toga dana popravljao i nije se više vratio - ispričao je tada Aleksandar uz napomenu da je Miroslav bio dobar vozač.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA