≫ 

Pucao devojci u glavu u Kotežu, pa u sebe: Ona preminula, on u teškom stanju

Žena stara oko 30 godina upucana je u glavu i stradala je na licu mesta

  • 51

U stanu u palilulskom naselju Kotež, u Ulici Tjentište, pronađeno je beživotno telo ženske osobe, dok je druga osoba, muškarac, u teškom stanju prevezen u Urgentni centar. Najverovatnije ubistvo i pokušaj samoubistva su se desili oko 15.45 časova.  

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije koje su čule pucnjeve iz vatrenog oružja. Kako prenose mediji, Marina Đ, žena stara oko 30 godina upucana je u glavu i policija je njeno telo pronašla na licu mesta.

Pored teško ranjenog muškarca navodno je pronađen pištolj.

Pretpostavlja se da je muškarac pucao u devojku, pa u sebe. On je u kritičnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Uviđaj je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    23. septembar 2019 | 17:28

    Molim sve one koji planiraju isto ovako sa svojom ženom/devojkom, da prvo pucaju sebi u glavu, pa posle u nekog drugog.

  • Istina

    23. septembar 2019 | 18:44

    Jos jedan baja pokazao koliko je slab i koliko zeli da poseduje zenu bez obzira sto ga ona nece. I sta budala ucini - ubije zenu jer nece da trpi njegovu bahatost. Sto nisi najpre probao na sebi metak u glavu, pa posle toga ubio zenu nistarijo. Iz kakve si ti porodice nikao kao korov ovog drustva. Koja je ovo zrtva od nove godine. Sramota.

  • Muškarac

    23. septembar 2019 | 18:46

    Dovoljno je da je ona njegova djevojka ili žena, da ima lola besplatan sex i to je dovoljno. Njegova obaveza je pivo i malo kladionice, ona neka se snadje ako treba nešto za sebe, kuću ili dijete. Ako joj nije lijepo u takvom braku onda metak u glavu ili polomljena od batina jer se usudila ostaviti takvog lolu. Udarila mu na obraz, kakav crni obraz, pola familija gladno a očevi familije su djeca, kockari i mafijaši sve odjednom i sve to sa 20 eura što je dala mama od penzije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA