Zapaljen "audi" u Čačku iz osvete zbog tuče i napada nožem pre 7 dana: Bukti rat dve grupe Čačana

Obračun na raskrsnici ulica prošlog utorka, kojem je prethodio manji saobraćajni incident, samo je eskalacija neraščišćenih računa dve grupe Čačana

  • 0
Zapaljen automobil u Kursulinoj

Printskrin: Youtube/Čačanske novine

U Kursulinoj ulici u Čačku tokom noći je zapaljen automobil marke "audi" koji, prema nezvaničnim informacijama, pripada mladiću P.P. (29) koji je prošle sedmice nožem izbo suparnika V.M. (23) u tuči u centru Čačka.

Policija je izvršila uviđaj i prema prvim saznanjima požar je podmetnut. Sumnja se da je paljenje automobila jedan vid osvete za nanošenje teških telesnih povreda.

Prema saznanjima portala Moravainfo, obračun na raskrsnici ulica Hajduk Veljkove i Župana Stracimira od prošlog utorka, kojem je prethodio manji saobraćajni incident, samo je eskalacija neraščišćenih računa dve grupe Čačana.

Naime, isti mladić V.M. pogođen je hicima iz vatrenog oružja 6. jula prošle godine kod pošte u Ljubića u vatrenom okršaju u kojem su učestvovala sedmorica ljudi.

Podsećamo, dvadevetogodišnjem P.P. iz Čačka određen je pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda. On se sumnjiči da je u utorak oko 19:20 u centru Čačka, na raskrsnici ulica Hajduk Veljkove i Župana Stracimira nakon tuče naneo više uboda nožem V.M. (23), koji je sa teškim telesnim povredama završio u čačanskoj Opštoj bolnici.

(Telegraf.rs/ Moravainfo, OzonPress)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA