≫ 

Živeo je sam, bio je osoba sa invaliditetom: Strašna sudbina Dejana koji je izgoreo u Bačkoj Topoli

Telo preminulog poslato je na obdukciju da bi se utvrdio način kako je preminuo, pa možda tako utvrdio i uzrok požara

  • 3

Ugljenisano telo 56-godišnjeg Dejana P, jutros rano je nađeno u njegovoj kući u Šumadijskoj ulici broj 5, u Bačkoj Topoli, prilikom požara koji je izbio i koji su vatrogasci uspeli da saniraju da se ne proširi na okolne kuće.

Policija je potvrdila za Kurir da je unutrašnjost kuće nastradalog čoveka izgorela potpuno, a vatrogasna služba i nadležni iz Sektora za vanredne situacije pronašli su nakon gašenja požara ugljenisano telo čoveka.

- Čovek je sam živeo u kući, bio je osoba sa invaliditetom. Uzrok požara se tek utvrđuje, a istraga je još u toku - saznaje Kurir iz izvora bliskih policiji.

Komšije kažu da je Dejan P. pokušao možda da upali vatru, jer je u jutarnjim satima već niska temperatura i hladno.

- Ne možemo ni da zamislimo šta je snašlo jadnog čoveka, koji je bio bolestan, a sam je morao da obavi sve što mu je potrebno. Da li je u svesnom stanju ili u snu i njega zahvatio požar, niko ne zna, ali kuća je iznutra izgorela potpuno - kažu komšije nekoliko kuća dalje od broja 5 u Šumadijskoj.

Oni su, kada je izbio požar, odmah pozvali policiju i vatrogasnu službu, koji su brzo izašli na teren.

Telo preminulog poslato je na obdukciju da bi se utvrdio način kako je preminuo, pa možda tako utvrdio i uzrok požara. Istraga je i dalje u toku, a Sektor za vanredne situacije i policija rade na uviđaju i istrazi.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    25. septembar 2019 | 11:12

    Bolesni ljudi, zaboravljeni od svakog, mora da se brine sam o sebi, ti nikad necu razumeti. Gde je socijalna sluzba? Skoro, tako ispadne, da hoce da ih se rese, inace bi mu pomogli. Pomozimo jedni drugima, jer samo tako muke ce biti manje.

  • Joca

    25. septembar 2019 | 13:55

    E Srbijo jadna si.Gde su mu deca,rodbina da smeste u dom barem ako nemaju vremena da ga gledaju.Meni je majka na samrti na bolovanju sam zbog nje i 24 sata uz nju roditelj je roditelj kakav god da je.Neka počiva u miru spasio se muka

  • Va

    25. septembar 2019 | 10:32

    Tuga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA