≫ 

Vlasnik stana u Kotežu pronašao ubijenu devojku: Ležao je krvav, Marina više skoro da nije disala

Stanko Ilić rekao je da tu scenu neće zaboraviti dok je živ

  • 1
Hronika Kotez, Marina Đuričić Foto: Telegraf, Facebook/Марина Ђуричић

Marinu Đ. (30) koju je, kako se sumnja, u ponedeljak poslepodne ubio Sefan G. (31) u iznajmljenom stanu u ulici Tjentište u Kotežu, pronašao je Stanko Ilić, vlasnik objekta u kojem se tragedija dogodila.

Kako je stanodavac ispričao za "Novosti", njega je pozvala Marinina sestra Vesna i rekla da se devojka ne javlja na telefon.

- Zamolila me je da odem do stana i proverim šta se događa. Ona joj se navodno žalila da joj nešto nije dobro... Pošto imam rezervni ključ, ušao sam u stan i u predsoblju zatekao krvavog mladića, a malo dalje i našu Marinu, koja više skoro da nije disala, niti imala puls. Dok sam živ, tu scenu neću zaboraviti - rekao je Ilić.

Videvši šta se dogodilo, on je o svemu obavestio suprugu Janju, koja je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Nažalost, za Marinu više nije bilo spasa. Izdahnula je do dolaska lekarske ekipe, dok je Stefan koji se upucao u usta, prevezen u Urgentni centar sa teškim povredama. On se i dalje nalazi u kritičnom stanju i životno je ugrožen.

Stefan G. (31), kako se sumnja, sa dva hica iz pištolja, usmrtio Marinu Đuričić (31). Ona je živela kao podstanar kod Ilića, koji je pored njenog tela zatekao i mladića u nesvesti. Navodno, posle zločina, Stefan G. je pokušao da presudi i sebi.

O Marini Ilići imaju samo reči hvale:

- Bila je divna devojka.Gotovo da je odrasla uz nas. Ona i sestra su iz sela kod Krupnja i bile su naše podstanarke. Skoro 12 godina Marina je bila sa nama. Vesna se u međuvremenu udala, a Marina je ostala i dalje da živi u Kotežu. Radila je kao medicinska sestra u Gradskoj bolnici i tako zarađivala za život, a i studirala je Poljoprivredni fakultet. Baš nedavno, rekla mi je: "Teto, ostala su mi samo još četiri ispita i gotovo. Diplomiraću!" Nažalost, njen san je surovo prekinut - ispričala je kroz suze Janja Ilić.

Ilići kažu da im je poznato da je Marina, svojevremeno, imala dečka sa kojim se zabavljala desetak godina. Posle raskida, nakon veće pauze, ušla je u vezu sa Stefanom.

- On je retko dolazio i nismo ga poznavali dobro. Znamo iz priče da je iz Donjeg Milanovca ili Majdanpeka i da je završio za logopeda. Poznato nam je i da je pre nekoliko meseci otišao da radi u Norvešku. Šta se u međuvremenu dešavalo, ne znamo. Marina nije pričala detalje, a načuli smo da je blokirala Stefana na svim društvenim mrežama, da ne želi da mu se javlja na telefon i poruke - kaže Stanko Ilić.

Međutim, kako navode "Novosti", Stefan je Marinu, koja je navodno raskinula sa njim, svakodnevno zvao, uznemiravao je i slao preteće poruke. Zbog nekih poslova, Stefan se nedavno vratio u Beograd.

Iznajmio je automobil i nekoliko dana se vozikao ulicom u kojoj je živela njegova bivša devojka. Šta se, međutim, dogodilo i kako je on ipak uspeo da dođe do Marine, uđe u stan i učini svirep zločin, niko ne zna.

- Kamo sreće da je bilo ko od nas znao šta Stefan radi, da preti Marini i da se slično ponašao i u svojoj bivšoj vezi. Svakako bismo zaštitili Marinu, prijavili ga policiji i, možda, sprečili ovu tragediju koju sam lično doživela, jer to dete, kao da je bilo moje - kaže Janja Ilić.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    25. septembar 2019 | 08:49

    Kako to da se nikad ne zna odakle mu pistolj? Debilcina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA