≫ 

Poginuo motociklista Nikola (27) kod Velikog Gradišta u sudaru sa autom, vozač osumnjičen za nesreću

Vozač auta je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

  • 1
Motociklista Foto: Shutterstock

U noći između srede i četvrtka, na ulazu u Veliko Gradište dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj je stradao motociklista Nikola Vojvodanović (27) iz sela Bare kod Požarevca.

Zbog sumnje da je izazvao ovu nesreću, policija je uhapsila I.R. (34) iz Velikog Gradišta, vozača putničkog vozila "opel vektra".

Do nesreće je došlo pola sata nakon ponoći, kada je Nikola, ulazeći u Veliko Gradište iz pravca Golupca, naleteo na automobil i na mestu preminuo. Ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, ali su oni mogli samo da konstatuju smrt mladića.

Vozač auta je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da, prilikom skretanja levo, nije poštovao pravilo prvenstva za motociklistu, zbog čega je ovaj udario direktno u njegovo vozilo.

Od njega i od nastradalog, čije je telo preneto na obdukciju, uzeti su uzorci krvi, kako bi se obavilo alkotestiranje.

Porodica i prijatelji opraštaju se od nesrećno nastradalog mladića koji je preminuo u svojoj 27. godini.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA