Otkriven motiv jezivog zločina u Zemunu: Mučili muškarca i bacili ga u Dunav zbog devojke

Uhapšeni i ubijeni se poznaju od ranije

  • 13

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su sa više udaraca usmrtili muškarca (41), nakon čega su njegovo telo bacili u Dunav.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo uhapšeni su M.M. (52), S.K. (36) i M.I. (26).

Uhapšeni i ubijeni se poznaju od ranije, a motiv zločina je najverovatnije svađa oko devojke, piše "Kurir".

Kako navodi ovaj list, navodno je ta devojka bila u vezi sa svom četvoricom, a u poslednje vreme je bila sa ubijenim. Osumnjičeni su želeli da ubijenog ponize i da mu zaprete da raskine sa pomenutom devojkom.

Naime, svi uhapšeni su od ranije poznati policiji i imaju na desetine krivičnih prijama za razna dela.

Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, dok ga je osumnjičeni M.M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama.

Kada je oštećeni pao u nesvest i prestao da daje znake života, osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo telo bacili u Dunav.

Za telom ubijenog četrdesetjednogodišnjeg muškarca još uvek se traga. Osumnjičeni M.M., S.K. i M.I. uz krivičnu prijavu privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Video: Užas u Kotežu: Pucao devojci u glavu, pa u sebe

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    26. septembar 2019 | 18:48

    Gomilu krivicnih prijava i slobodno se setaju gradom.Znaci samo kad nekog ubijes omda zakon postoji i nesto se preduzima.A i to sto se sudi i presudi je ravno tome da je ubio psa a ne coveka !

  • Danica

    26. septembar 2019 | 17:55

    Ove baciti utamnucu I kljuc baciti.

  • DARKO 100%

    26. septembar 2019 | 17:51

    Imaju svi na desetine prijava,e sad bi trebalo videti kod koga su te prijave zavrsile pa taj da odgovara za njih,sta ljudi rade zbog 250 grama zenskog mesa ,oni ce svi u zatvor a ta ce nastaviti sa jos jos cetvoricom i ko zna dokle tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA