≫ 

Svedok krvave tragedije u Zemunu: Marko je izašao krvav, iza njega je stajao muškarac sa nožem

Abdulov se tereti za ubistvo Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u julu prošle godine, u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici, u Zemunu

  • 8
Jovana ili Goran Abdulov, Marko Radović Foto: Privatna arhiva, Facebook/Marko Radović

U nastavku suđenja Goranu Abdulovu, poznatijem kao Jovanica, za ubistvo Marka Radovića (24) svedočio je Slobodan Trivunčić.

- Marko je bio korektan dečko, sa kojim nismo u komšiluku imali problema. Video sam da mu je retko dolazio neki feminizirani muškarac, ali i jedna lepa crnka. Međutim, češće i uglavnom uveče, taksijem, dolazila je jedna plavuša, s repićem, kačketom na glavi, u trenerci i na štiklama. Zakleo bih se da je plavuša žensko, kad ono... - rekao je on.

Ovo je u četvrtak, u nastavku suđenja Goranu Abdulovu, poznatijem kao Jovanica, izjavio svedok Slobodan Trivunčić. Abdulov se tereti za ubistvo Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u julu prošle godine, u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici, u Zemunu.

Vidno uzbuđenim glasom, svedok je rekao da zna da je Marko studirao ekonomiju, da je ostao bez majke i da je o njemu brinula baka, koja ga je jednom i posetila u stanu:

- Više od dve godine Marko je živeo u stanu, koji je u zajedničkom dvorištu. Sa njim nismo imali probleme. Ali, te večeri, dok su moji ukućani gledali TV, a ja bio u kuhinji, čuo sam da se nešto lomi i krši, pa sam izašao napolje. U isto vreme, u dvorištu se zatekla i komšinica Ilinka Milosavljević, koja je takođe čula viku i lupnjavu.

Ona je ušla u kuću, a ja sam video kako Marko naglo otvara vrata i izlazi napolje. Bio je go, samo u šortsu, s jednom čarapom na nozi. Pridržavao se za zid. Iz njega je šikljala krv. Za njim je mirno, kao da ga prati, izašao muškarac, koji je u ruci držao nož i još nešto. Marko je ubrzo pao, a onaj muškarac je nestao - ispričao je svedok.

goran abdulov, transica Jovana, ubistvo zemun, marko radović, železnik, majka dragica radojković Goran Abdulov; Foto: Privatna arhiva

Komšije su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Za Marka je, međutim, bilo kasno.

Na insistiranje advokata odbrane i suda, svedok je zamoljen da se okrene i dobro pogleda Abdulova, te potvrdi da li je to muškarac kojeg je video kobne večeri.

- Neću da se okrećem! - kazao je svedok, napominjući da je lošeg zdravstvenog stanja i da mu takvo uzbuđenje ne bi prijalo.

- Ne želim da ga vidim i gledam... - dodao je.

Kriv sam, branio sam se

- Da, kriv sam i mnogo mi je žao! Marka sam upoznao 2015. preko sajta "Badu". Ispričao mi je sve o sebi, da ima devojku u rodnom kraju i da je to "prolazno". Nije mi smetalo. Marko i ja započeli smo vezu, bili smo par, ali ne u javnosti - ovo je ranije pred sudom, izjavio optuženi Goran Abdulov.

Video: Ispovest majke transrodnog ubice

(Telegraf.rs/Kurir/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    27. septembar 2019 | 06:17

    dozivotno u toponicu kod nisa

  • Grobbelaar

    27. septembar 2019 | 02:23

    Ovo će se okarakterisati kao zločin iz strasti, te će ovog/ovu osuditi na 4-5 godina max. Ja i dalje ne mogu da shvatim kako nije odmah provalio da ova "devojka" ustvari to nije, a još manje zašto odmah nije prekinuo svaki kontakt s njim/njom kad je to skapirao?!

  • MatijaBG

    27. septembar 2019 | 10:06

    Piše da mu je dolazio i feminizirani muškarac, a čitavo vreme se kao činjenica iznosi da nije znao da je ovaj bio muškarac...dakle, hrpa nejasnoća i kontradiktornosti, koje na žalost, ubici idu u korist, milim na smanjenje kazne. Poznavao sam Marka, ne znam šta da mislim o svemu, posebno ako mu je u posete dolazio feminizirani muškarac, ponavljam. Ili je to bio ubica ili neko treći, to je važno utvrditi istragom. Jer u suprotnom, to da nije znao, pada u vodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA