≫ 

Uhapšen v.d. direktor Zavoda za zaštitu spomenika u Kraljevu: Osumnjičen da je uzeo mito od 2.000 €

On je, kako se sumnja, uzeo mito kako bi Zavod za zaštitu spomenika kulture u Kraljevu doneo rešenje o izdavanju uslova za dogradnju i rekonstrukciju objekta koji se nalazi u zoni zaštite

  • 1
Policija, hapsenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal slobode uhapšen je vršilac dužnosti direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Kraljevu I. M. iz Konareva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.

Tužilaštvo u saopštenju precizira da se sumnja da je I. M. primio poklon u novcu od 2.000 evra kako bi Zavod za zaštitu spomenika kulture u Kraljevu doneo rešenje o izdavanju uslova za dogradnju i rekonstrukciju objekta koji se nalazi u zoni zaštite, što je preduslov za dobijanje građevinske dozvole.

Osumnjičeni I. M. će biti priveden u Tužilaštvo za organizovani kriminal, gde će nakon saslušanja biti odlučeno o daljim istražnim radnjama.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljevo

    27. septembar 2019 | 21:56

    Samo napred ,i treba hapsiti takve ljude,samo treba da provere da mu te pare nije dao Sasa Veljovic,jer jedino je on mogao da dobije tu dozvolu,a nije platio radnicima posteno zaraden novac,to sigurno znam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA