≫ 

Davor me je silovao, rekla sam da imam rak: Ispovest ljubavnice osumnjičenog za ubistvo u Jabukovcu

M. B. je saslušana i tom prilikom je izjavila da je Davor P. postao opsednut njome, te da je stalno dolazio kod nje kad joj dete zaspi

  • 6
žrtva jabukovac Davor Pernić Foto: Facebook, Privatna arhiva

Davor P. (35) iz Jabukovca, koji se tereti za četvorostruko ubistvo na salašu Kazimirovića kako bi platio operaciju tumora devojci M. B., promenio je iskaz i optužio devojku da mu je pomagala u zločinu, pa čak i da je ubila neke od žrtava. M. B. je, međutim, na saslušanju negirala da ima bilo kakve veze s zločinom i tvrdila da je priču o raku izmislila kako je monstrum ne bi opet silovao!

- Nemam veze s ubistvom Kazimirovića! Davor me je proganjao i silovao. Nije mi jasno zašto me je upleo u zločin - izjavila je devojka i do detalja iznela kako se upoznala s Pernićem, kako joj je dolazio u kuću dok joj je muž bio u inostranstvu i šta je radila kobnog dana.

- Bila sam 7. i 8. avgusta u selu Dupljane sa detetom i tamo pomagala majci oko spremanja slave. Nikad nisam bila na imanju Kazimirovića niti sam izvršila ubistvo. Davora sam upoznala pre 8 godina, kada sam se udala i došla da živim u Jabukovac. Pre 4 meseca stupili smo u kontakt preko Instagrama i tada počeli da se dopisujemo - rekla je ona.

Kako je navela, Davor je ubrzo postao opsednut njome.

Ona tvrdi da je od tada stalno dolazio kod nje kući noću, kad joj dete zaspi, slao joj poruke i zahtevao da u svakom trenutku zna gde se nalazi.

- Jedne večeri mi je rekao da mora da ima seks sa mnom jer će, u protivnom, da ubije i mene i celu moju porodicu. Pristala sam na seks iz straha, a isto se ponovilo i sledeće nedelje. Kada je sledeći put zahtevao da ima seks, slagala sam ga da imam tumor na materici. Više nije tražio seks i počeo je da mi nudi pare za lečenje - tvrdi osumnjičena.

Navodi i da je Davor upadao u njenu kuću sa fantomkom na glavi i puškom.

- Početkom juna ove godine kod mene je došao Darko S., kojem sam prodala auto, pa je došao da mi donese 50 evra, koje mi je dugovao. To je znao i Davor jer smo se tada dopisivali. Ubrzo nakon što je on došao, Davor se pojavio na vratima. Imao je fantomku preko glave i pušku u ruci i pitao me: "Gde je?" Rekla sam mu da u kući nema nikoga. Ušao je u sobu, ugledao Darka i rekao mu: "Šta tražiš tu, lezi na pod" - ispričala je uhapšena.

Kako je navela, tada je krenuo pakao.

- Davor je ispalio jedan hitac Darku u nogu! Rekla sam im da odmah izađu iz moje kuće. Darko je puzao do hodnika, a onda ustao. Nisam smela da prijavim ovo ni mužu ni policiji jer je Davor zapretio da će nas sve pobiti ako neko sazna - rekla je Davorova ljubavnica.

HISTERISAO NA POMEN KAZIMIROVIĆA

Osumnjičena je na saslušanju ispričala i da nije imala nikakva saznanja da Davor planira da opljačka Kazimiroviće.

- Nikakvu pljačku mi nije spominjao. Davor mi je govorio da ina novac u banci i da želi da ide u Sloveniju. Nudio mi je čak novac za lečenje - rekla je osumnjičena i dodala da je nakon ubistva Kazimirovića Davor došao kod nje.

- Ja sam ga pitala da slučajno nije on to uradio, pa je počeo da histeriše. Nakon toga sam mu rekla da sam se šalila, pa se smirio - ispričala je devojka.

Video: Ukoliko nekog želite da ubijete i prođete nekažnjeno, dođite u Šetonje

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    28. septembar 2019 | 07:51

    Dolazio kod tebe dok ti je muz bio u inostranstvu????Neka jako fina zena!!!

  • padobranac

    28. septembar 2019 | 05:21

    Da se razumemo, nije ona njegova ljubavnica jer on nema ni zenu ni devojku pa samim tim ne moze ni da ima ljubavnicu vec je on njen ljubavnik s obzirom da je ona ta koja je udata i ima porodicu...

  • Rade

    28. septembar 2019 | 06:38

    Ova zena laze za medalju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA