Gej fejsbuk prevara: Nišlija slao slike 30 godina mlađem muškarcu, zbog ucene mu dao 10.000 evra

M. I. (22) iz okoline Vršca je uhapšen, jer je pretio da će eksplicitne fotografije pokazati njegovoj porodici

  • 4
Kompjuter, gej muskarci Foto: Shutterstock

Niška policija uhapsila je M. I. (22) iz okoline Vršca zbog uceneSumnja se da je on u zadnjih godinu dana od pedesetdvogodišnjeg muškarca iz Niša iznudio ukupno oko 10.000 evra pod pretnjom da će njegove kompromitujuće fotografije proslediti njegovoj porodici.

- On je od oštećenog zahtevao da mu novac uplaćuje preko Postneta, a policijski službenici su ga uhapsili neposredno nakon što je podigao novac u vršačkoj pošti. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu – navodi policija.

FEJSBUK ROMANSA NA KRATKO

Njih dvojica su se upoznali preko Fejsbuka, ali se nikada nisu videli uživo. Poverili su se jedan drugome da imaju sklonost prema istom polu nakon čega je Vrščanin od Nišlije zahtevao slike eksplicitnog sadržaja.

On mu je fotografije poslao, ne sluteći da će ih ovaj zloupotrebiti. Pre godinu dana Vrščanin je počeo da mu traži novac preteći da će njegove slike pokazati prijateljima i porodici, a prepadnuta žrtva mu je slala pare.

PRETIO DA ĆE GA PREBITI I SVIMA REĆI DA JE GEJ

Kad god bi pokušao da mu se odupre, Vrščanin mu je pretio da će doći u Niš, te da će ga prebiti i svima reći da je gej.

Čovek je davao pare dok je imao, a kada je shvatio da će se ucena nastaviti unedogled, prijavio je svog mučitelja policiji.

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA