≫ 

Stevan je u bolnicu došao sa metkom u telu: Sumnja se da ga je ranila žena nakon svađe sa sinom

- Saznala da su se u nedelju uveče sporečkali Stevan i njegov sin Stojan. Nakon svađe, Stojan je uzeo automobil i odvezao se do centra Novog Miloševa, a onda je došlo do svađe Stevana i Ružice - ispričala je rođaka ranjenog meštanina Novog Miloševa

  • 5
Zenska ruka, zena, pistolj Foto: Profimedia

Stevan S. (55) iz Novog Miloševa ranjen je vatrenim oružjem u ponedeljak ujutro, oko 8.30 sati, u porodičnoj kući u tom selu u opštini Novi Bečej. Sa prostrelnom ranom na trbuhu, ispod levog rebra, primljen je u Opštu bolnicu u Kikindi, gde je operisan, a nakon toga upućen je na dalje lečenje u Klinički centar u Novom Sadu.

Mada se još pouzdano ne zna kako je čovek ranjen, on je, navodno, policiji iz Zrenjanina, koja vodi istragu, rekao da ga je upucala žena.

U kikindskoj bolnici o tome nisu ništa mogli da kažu, ali su opisali stanje u kojem je Stevan S. stigao u ovu ustanovu:

- Čoveka sa prostrelnom ranom u našu bolnicu dovezla je Hitna služba. Pacijent je imao povredu trbuha i unutrašnjih organa i operisan je na Hirurškom odeljenju naše bolnice. Međutim, metak mu je ostao u telu, blizu kičme, pa je zbog toga upućen na Neurohirigiju Kliničkog centra u Novom Sadu na terapiju, dijagnostiku i lečenje - rekao je za "Novosti" dr Vladimir Prunić, načelnik Prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi.

Policija, koja se nije oglasila o ovom misterioznom ranjavanju, obavila je uviđaj u pirodičnoj kući Stevana S., a ni članovi njegove familije nisu znali o čemu se radi i kako je upucan iz pištolja.

Osim potvde događaja, policija se nije zvanično oglasila, pa nije poznato pod kojim okolnostima je došlo do pucnjave, a niko od rodbine ni komšija nije bio raspoložen da bilo šta kaže i svi su se najviše interesovali za zdravstveno stanje Stevana S. Jedna od njegovih bliskih rođaka ispričala je da je čula da je Stevana upucala njegova supruga Ružica:

- To sam nekako saznala da su se u nedelju uveče sporečkali Stevan i njegov sin Stojan. Nakon svađe, Stojan je uzeo automobil i odvezao se do centra Novog Miloševa, a onda je došlo do svađe Stevana i Ružice. Šta se dalje desilo ne znam - ispričala je rođaka ranjenog meštanina Novog Miloševa.

- Čuli smo da je Ružica u ponedeljak pucala u Stevana - kratko su potvrdili još neki članovi familije.

Video: Evo kako se odvijao vatreni obračun u Filadelfiji

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    1. oktobar 2019 | 07:56

    U devedeset posto slucajeva zene su te koje izazivaju svađu i nasilje pa cak da upotrebe i oruzje dali vatreno ili ladno svejedno sami se dogodi da su muskarci spretni u odbrani i naprave kontra efekat sto ovde nije taj slucaj

  • Tekija

    1. oktobar 2019 | 07:25

    Ispravite me ako grešim.Zar nije prostrelna rana kada metak uđe i izađe?Prostrelnu rana a metak blizu kičme?!

  • За госпођу зооо дин.

    1. oktobar 2019 | 07:07

    А госпођа Ружица шта каже? Ваљда се и она "пита" нешто?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA