• 69

Profil ubice majke iz Bogatića: Ovo je momak koji je bio u stanju da golim rukama davi ženu do smrti

Trenirao, dizao tegove, vozio traktor...

  • 69

Fotografije sa tegovima i na njima jak nabildovan mladić, neki su od prizora koji se mogu videti na Fejsbuk profilu Marka P. (27) iz Bogatića, osumnjičenog da je danas svirepo ubio majku Desanku, staru oko 65 godina, i pretukao babu Veru (82).

Marko P. je do te mere vežbao i fizički ojačao, da su ga i policajci jedva savladali kada je nasrnuo na njih na mestu zločina. Nesrećna majka izdahnula je u njegovom stisku.

Ubica iz Bogatića Marko Pužić

Na traktoru, dok je delovao kako sasvim običan mladić iz komšiluka, Foto: Facebook

Pored ovih fotografija, mogu se videti i one na kojima je Marko na traktoru ili drži gitaru, delujući poput običnog momka iz komšiluka.

Još se ne zna šta je ovog mladića podstaklo da počini tako brutalan zločin prema najbližima. On je, kako saznajemo, golim rukama davio i pretukao majku do smrti, a babu je toliko udarao da je jedva preživela i sa teškim povredama je prevezena u šabačku bolnicu.

Za vreme zločina, otac nije bio kod kuće jer je radio.

Ubica iz Bogatića Marko Pužić

Foto: Facebook

Motiv ubistva još se ne zna. Susedi su čuli kako je pretio da želi da ubije nekog komšiju i urlao da je "Isus i da mora da pusti krv". Kako komšije pretpostavljaju, majka i baka su nastradale dok su pokušavale da ga obuzdaju.

Prema nezvaničnim informacijama, Marko P. se nikad nije lečio i nije bilo prijava protiv njega.

Ubistvo majke u Bogaticu

Mesto zločina, Foto: Telegraf.rs

Osumnjičeni mladić je inače trenirao i dizao tegove, pa su ga i policajci jedva savladali kada je nasrnuo na njih na mestu zločina.

Ubica iz Bogatića Marko Pužić

Foto: Facebook

Video: 45 jezivih sekundi: Gura kolica u 3 ujutru nakon ubistva

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Cira

    Pa i na slici na traktoru se vidi da nije normalan. Droga...

  • Miker

    Kod naše policije, samo su pripadnici specijalnih jedinica, fizički spremni i opravni, a ovi prašinari, vrzinari, pošušari...to većina debelo, ne može da potrči, ili grbavo i slabotelesno...sačuvaj Bože! Jednom sam prisustvovao situaciji da dve ekipe pandura, nije moglo da obuzda jednog pijanog dečka, koji je inače sitan i nije imao više od 60kg, kog su zaustavili, jer je vozio u tom stanju, pa su trebali da ga voze na trežnjenje...Ono je bila komedija. Njih četvorica nisu mogli da ga uhapse... gomilali su se po putu, pa po kanalu i na kraju su zvali maricu da dodje. Humor! I toliko o tome da možemo da zamislimo, koliko je neko jak kad ga je policija jedva savladala prilikom hapšenja. A što se tiče ove priče, dečko je klasičan psihić!

  • pele

    U jake snage i pameti starije žene tuci i ubiti zašto nije našao nekog ravnog sebi da se oproba kada je toliko jak obična kukavica koji dokazuje snagu nad slabijima

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima